Transportul public este departe de a fi un punct forte in tara noastra. In acest context exista foarte multi angajati care intampina o adevarata problema atunci cand trebuie sa ajunga la locul de munca. Acest lucru este valabil mai ales pentru aceia care locuiesc la marginea oraselor sau in vecinatatea oraselor, dar si pentru aceia care trebuie sa se deplaseze in afara orasului pentru a merge la locul de munca.

Chiar daca unii pot apela la masina personala, trebuie spus ca este mult mai avantajos pentru angajati ca angajatorul sa puna la dispozitia acestora mijloace de transport care sa ii duca la locul de munca si inapoi acasa. Iata in ceea ce urmeaza care sunt principalele motive pentru care angajatorii pot avea in vedere serviciile de transport salariati.

Organizarea eficienta a timpului de munca

Un prim argument este dat de faptul ca salariatii nu vor mai intarzia la locul de munca. Prin urmare munca va fi mult mai eficient organizata si astfel productivitatea va fi la cele mai ridicate cote. Tot in privinta organizarii eficiente a muncii putem aminti si faptul ca angajatii vor fi mai odihniti prin faptul ca vor petrece mai putin timp pentru deplasarea la si de la locul de munca.

Costuri mai mici pentru salariati

Un al doilea motiv se refera la faptul ca angajatii nu vor mai fi nevoiti sa cheltuie bani din propriul salariu pentru transportul la locul de munca. Desi astfel de costuri nu sunt neaparat foarte mari, trebuie spus ca fiind vorba despre costuri zilnice, la finalul lunii sumele pot fi considerabile. Prin urmare, angajatorii pot avea in vedere sa reduca aceste cheltuieli lunare din buzunarul angajatilor oferind transport salariati.

Organizarea eficienta a costurilor pentru angajatori

In anumite situatii angajatorii au varianta de a deconta costurile cu benzina pentru angajatii care se deplaseaza cu masina personala la locul de munca sau abonamentele pentru transportul public. Insa atunci cand angajatorul asigura transportul salariatilor prin intermediul serviciilor de transport contractate de la o firma de transport persoane, organizarea costurilor cu deplasarea angajatilor la si de la locul de munca va fi mult mai eficienta si mai simplu de gestionat.

Conditii optime pentru transportul salariatilor

Un motiv foarte important care recomanda astfel de servicii de transport al salariatilor este cel referitor la conditiile mult mai bune de transport. Atunci cand un angajator apeleaza la firmele care ofera servicii profesionale de transport salariati, acestia vor oferi angajatilor conditii foarte bune de transport: scaune confortabile, mijloc de transport curat, aer conditionat si caldura in lunile de iarna.

Acestea sunt principalele motive pentru care angajatorii care asigura locul de munca pentru un numar mare de salariati pot avea in vedere serviciile de transport salariati oferite de o firma din domeniul transportului de persoane si al inchirierii de microbuze sau autocare. Daca pana acum nu ai apelat la astfel de servicii, pe viitor poti avea in vedere sa oferi salariatilor posibilitatea de a beneficia de un transport in cele mai bune conditii catre locul de munca si inapoi inspre casa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here