In masura in care autoritatile din anumite localitati sau anumite institutii de invatamant cauta sa ofere copiilor posibilitatea de a ajunge in conditii optime la scoala unde invata, exista varianta de a apela la serviciile de transport copii scoala, servicii oferite de anumite firme profesioniste in domeniul transportului de persoane. O astfel de firma care pune la dispozitie servicii pentru transportul copiilor la si de la scoala este Lukadi Transport.

Lukadi Transport – transport copii la scoala si gradinita in Bucuresti si Ilfov

In situatia in care foarte multi parinti din Bucuresti si din judetul Ilfov sunt foarte ocupati si lucreaza constant dupa un program incarcat, uneori le este greu sa aiba timp pentru a merge cu cei mici la scoala sau la gradinita. In acelasi timp, nu este indicat sa lasi copiii sa mearga singuri la gradinita sau la scoala, mai ales atunci cand sunt la varste fragede.

Pentru a veni in intampinarea nevoilor parintilor care isi doresc sa asigure conditii optime si in deplina siguranta pentru copiii care merg la gradinita sau la scoala, firma Lukadi Transport ofera servicii de transport copii scoala. Aceste servicii sunt destinate pentru scolile si gradinitele care vor sa ofere parintilor si grupurilor de parinti transportul in siguranta pentru cei mici.

Transportul de copii la scoala si de la scoala este efectuat cu microbuze dotate modern si conduse de soferi profesionisti. Orele pentru preluarea copiilor de acasa si pentru preluarea de la scoala a celor mici sunt stabilite de comun acord cu parintii si cu cadrele didactice.

Experienta indelungata a soferilor in transportul de persoane, dotarile moderne ale tuturor microbuzelor, verificarile tehnice periodice pentru toate microbuzele si curatarea sau igienizarea fiecarui microbuz recomanda aceste servicii.

Transportul copiilor la si de la scoli si gradinite in deplina siguranta

Bucurestiul si judetul Ilfov se numara printre cele mai aglomerate atunci cand vorbim despre traficul rutier. Fara doar si poate ca niciun parinte nu isi doreste sa lase nesupravegheat un copil care trebuie sa mearga pe jos cateva sute de metri sau chiar kilometri ori sa traverseze strada.

Transportul copiilor la si de la scoli sau gradinite asigurat de o firma profesionista si specializata in transportul de persoane reprezinta cea mai sigura alegere pentru parintii ai caror copii trebuie sa se deplaseze inspre institutiile de invatamant unde acestia invata. In acest fel parintii vor putea sta linistiti in privinta modului in care copiii vor ajunge la scoala sau la gradinita.

Exista mai multe avantaje in favoarea acestor servicii de transport copii scoala si/sau gradinita. Primul avantaj il reprezinta siguranta transportului pentru copii in vederea ajungerii la scoala. Un al doilea avantaj consta in linistea avuta de parinti pentru ca nu vor mai trebui sa alerge prin oras pentru a lasa copii la scoala si apoi sa fuga la locul de munca.

Nu in ultimul rand, copiii nu vor mai fi nevoiti sa circule cu mijloacele de transport in comun, care sunt foarte aglomerate si nu sunt deloc un mediu sigur pentru cei mici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here