Husele pentru telefon sunt concepute pentru a va proteja telefonul de impact, cum ar fi lovituri si caderi, dar oare asta este tot ce fac? Exista dezavantaje ale huselor de telefon, cum ar fi afectarea modului in care functioneaza smartphone-ul dvs?

Exista o multime de intrebari si mituri in jurul huselor de telefon, iar acest lucru face ca achizitionarea unei protectii cum ar fi husa iphone xr, de exemplu, sa fie o decizie mai complexa decat simpla alegere a unui model care vi se potriveste. In continuare, putem analiza unele dintre cele mai importante intrebari in ceea ce priveste husele, pentru a va ajuta sa luati o decizie in cunostinta de cauza.

De ce sunt importante husele de telefon

Husele pentru telefon va protejeaza dispozitivul de lovituri, zgarieturi si caderi. Diferitele huse pentru telefoane ofera diferite niveluri de protectie impotriva unui impact de genul acesta. Spre exemplu, tipurile mai robuste, cu doua straturi, absorb cantitati mai mari de forta decat husa snap obisnuita.

Toate ofera totusi un anumit nivel de protectie impotriva unor astfel de accidente. Insa, poate te-ai intrebat: pot provoca husele daune si zgarieturi telefonului meu? Husele pentru telefon sunt facute pentru a se potrivi perfect, dar chiar daca fac acest lucru, mizeria si murdaria pot fi prinse intre carcasa si telefon. Cheia este sa va curatati regulat carcasa pentru a va proteja telefonul.

Acestea fiind spuse, evitarea folosirii unei carcase pentru telefon nu va va permite sa opriti telefonul sa nu se zgarie. In general, este mai probabil ca smartphone-ul dvs. sa sufere aceste probleme fara o carcasa, asa ca, protejati-va telefonul, dar asigurati-va ca tineti pasul cu intretinerea pentru mentinerea carcasei fara nisip, de exemplu.

Cum sa va curatati carcasa telefonului

Curatarea carcasei telefonului va pastra aspectul nou si proaspat si va elimina murdaria care cauzeaza zgarieturi. Modalitatile de curatare a carcasei telefonului dvs. vor varia in functie de tipul de material din care este fabricata.

Carcasele pentru telefoane blocheaza semnalul?
Una dintre cele mai mari preocupari pe care le avem atunci cand alegem sa mergem fara carcasa sau nu este daca o husa pentru telefon poate afecta performanta si functionalitatea telefonului nostru.O ingrijorare este legata de carcasele de telefon care blocheaza semnalul telefonului nostru.

Sa recunoastem, dorim ca dispozitivele noastre sa functioneze optim, deoarece nu este nimic mai enervant decat un semnal care fluctueaza.In realitate, marea majoritate a materialelor din care este confectionata carcasa telefonului nu interfereaza in niciun fel cu semnalul telefonului. Singura exceptie notabila sunt carcasele metalice, care va pot impiedica receptia. Dar materiale precum bambusul, policarbonatul si siliconul nu iti vor sta in cale.

Incarcatoarele wireless functioneaza cu o carcasa?

Daca aveti incarcare fara fir, doriti sa va asigurati ca husa dvs nu va impiedica sa va incarcati bateria atunci cand aveti nevoie. Similar cu receptia telefonului dvs, majoritatea huselor functioneaza cu incarcare wireless, cele mai mari exceptii fiind carcasele din aluminiu.Daca alegeti o husa pentru telefon din plastic, silicon sau eco, toate aceste materiale vor functiona perfect cu incarcarea fara fir.

Daca aveti indoieli, consultati intrebarile frecvente ale producatorului inainte de a cumpara, dar fiti sigur ca majoritatea huselor de telefon sunt proiectate sa functioneze mai degraba in tandem cu functionalitatea telefonului dvs decat sa impiedice functionarea eficienta a acestuia.Pe Etuo poti descoperi cele mai noi huse pentru cele mai recente telefoane cum ar fi, Samsung S21, dar si o paleta larga de huse pentru Iphone XR, modele pentru S20 sau Huawei P40.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here