Cutiile automate de viteze sunt mult mai complexe comparativ cu acele cutii de viteze manuale. Avand in vedere ca fiecare producator de astfel de cutii automate a cautat sa vina cu modele cat mai inovative si cat mai fiabile, autoturismele care ruleaza pe transmisie automata sunt foarte fiabile, insa in acelasi timp orice eventuala defectiune la cutia de viteze are nevoie de expertiza si de experienta unor mecanici specializati in reparatii cutii automate.

Profesionalism si expertiza pentru cutii automate de viteze

Orice sofer care detine si conduce un autoturism pe transmisie automata trebuie sa aiba la indemana sau sa cunoasca datele de contact ale unui service autorizat si specializat pentru reparatiile cutiilor automate de viteze.

Avand in vedere faptul ca vorbim despre cutii de viteze pentru care aparatura computerizata si de ultima generatie este necesara pentru a identifica eventualele defectiuni sau probleme, este foarte important sa stim cui ne adresam daca observam faptul ca la cutia de viteze automata exista semne care pot indica eventuale probleme.

Intr-un service autorizat de catre Registrul Auto Roman vei putea beneficia de mecanici profesionisti pentru diagnoza, reconditionare, reparatii sau chiar inlocuirea cutiei de viteze automata. Primul pas pentru a remedia orice problema la cutia de viteze a autoturismului este identificarea corecta si exacta a defectiunii. Din acest motiv trebuie sa alegi service-ul auto care poate pune la dispozitie echipamente si aparaturi moderne pentru diagnoza.

Pasul urmator consta in realizarea unui raport in baza diagnozei pentru ca mecanicii sa poata stabili care este cea mai eficienta abordare in remedierea defectiunii sau a problemei. In acest sens mecanicii pot incerca reconditionarea cutiei de viteze sau a anumitor piese care sunt uzate, inlocuirea pieselor care nu pot fi reconditionate sau sa apeleze la reparatii cutii automate de viteze. In conditiile in care nici una dintre aceste proceduri nu este eficienta, se va apela la solutia de inlocuire a cutiei automate de viteze.

Automatic Gearbox – partenerul tau in reparatii cutii de viteze automate

Un service autorizat RAR si cu o vasta experienta in domeniul reparatiilor cutiilor automate de viteze este Automatic Gearbox din Bucuresti. Peste 20 de ani de experienta in domeniul reparatiilor cutiilor de viteze, mecanicii acestui service auto s-au specializat in tari din vestul Europei pentru a raspunde cu promptitudine si cu eficienta tuturor solicitarilor venite din partea soferilor care conduc autoturisme pe transmisie automata.

La Automatic Gearbox soferii vor putea beneficia de conditii avantajoase. In acest sens vor putea sa se prezinte in service pentru diagnoza fara a avea nevoie de programare prealabila. Cu siguranta ca este un mare avantaj sa poti sa beneficiezi de diagnoza fara a avea nevoie de programare, astfel ca asteptarea va fi mult mai scurta pentru identificarea eventualelor defectiuni. Mai mult, diagnoza este un serviciu gratuit.

Prin prisma experientei acumulate de-a lungul anilor si prin prisma pregatirii in domeniul reparatiilor cutiilor automate de viteze, orice model si tip de autoturism pe transmisie automata poate beneficia de serviciile de reparatii cutii automate la Automatic Gearbox. Informatii suplimentare pot fi obtinute pe www.reparatiecutieautomata.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here