Soferii de autoturisme si autoutilitare care ruleaza pe baza cutiei automate de viteze trebuie sa stie ca atunci cand observa ca ar putea exista o defectiune sau o problema cat de mica la cutia de viteze, este recomandat sa apeleze la un service auto care ofera servicii specializate in tot ceea ce inseamna reparatii cutii viteze automate. Doar in acest mod exista garantia faptului ca nu vor aparea probleme si mai mari la cutia de viteze.

Desi faptul ca o cutie automata de viteze nu poate fi reparata fara expertiza si experienta unor mecanici auto specializati in astfel de cutii automate ar putea parea un dezavantaj al acestor tipuri de cutii de viteze, trebuie spus faptul ca aceste cutii de viteze ofera si multe avantaje soferilor.

Reparatii cutii automate in service auto specializat

Foarte multi soferi s-au obisnuit sa apeleze la diferite cunostinte, la diferiti prieteni sau la persoane neautorizate pentru reparatiile cutiilor de viteze manuale. Aceasta abordare este complet nerecomandata daca vorbim despre cutiile automate de viteze. Pentru ca orice interventie din partea unei persoane fara pregatire si experienta poate sa duca la avarii si mai mari, dar si la avarierea totala a cutiei automate de viteze.

In consecinta alegerea unui service auto specializat in cutii automate este cea mai sigura si eficienta optiune pentru toti soferii care conduc autoturisme sau autoutilitare care functioneaza pe cutie automata de viteze. Un astfel de service auto pune la dispozitie mecanici specializati care sunt pregatiti pentru a efectua revizia periodica a cutiei de viteze, testarea cutiei de viteze daca intentionezi sa cumperi un autoturism second hand sau reparatii cutii automate, in cazul in care a intervenit o defectiune la cutia automata.

Prin faptul ca vei beneficia de pregatirea si de expertiza unor mecanici specializati in reparatii cutii viteze automate vei avea certitudinea ca orice lucrare vine cu garantie pentru manopera sau pentru piesele care sunt folosite pentru a inlocui piesele defecte.

Reparatii cutii viteze automate in conditii avantajoase

Daca iti doresti sa beneficiezi de una dintre echipele de top in domeniul reparatiilor cutiilor automate de viteze, atunci cu siguranta ca Automatic Gearbox reprezinta alegerea numarul 1. Acest lucru se datoreaza experientei de peste 20 de ani in acest domeniu de activitate. Intreaga echipa de mecanici a beneficiat de pregatire si instruire in tari din vestul Europei pentru a oferi tuturor soferilor de autoturisme pe cutie automata cele mai complete servicii.

La acestea putem adauga faptul ca odata ce apelezi la Automatic Gearbox vei beneficia de servicii de diagnoza gratuita, dar si de diagnoza fara a avea nevoie de o programare in prealabil. Acest lucru inseamna o rezolvare foarte prompta a problemelor aparute la cutia de viteze automata.

In urma identificarii problemelor aparute la cutia de viteze se va intocmi un raport pentru a prezenta exact situatia si a lua cele mai eficiente masuri in rezolvarea problemelor.Pentru a oferi conditii avantajoase soferilor, prima optiune este reconditionarea pieselor uzate si doar ulterior se are in vedere inlocuirea acestora. Mai multe informatii privind serviciile de reparatii cutii automate poti gasi pe www.reparatiicutiiautomate.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here