Cei mai multi dintre noi am auzit sau chiar am citit despre implantul sau transplantul de par. Aceasta procedura a implantului de par vizeaza persoanele care sufera de pierderea parului. O astfel de situatie nu este deloc placuta, putand duce la depresie sau la pierderea increderii in sine.

Cea mai eficienta metoda pentru a combate caderea parului o reprezinta un implant de par. In acest sens este relevant ca fiecare persoana care la un moment dat poate fi interesata de urmarea procedurii implantului de par sa cunoasca aspectele esentiale ale tratamentului.

Pierderea parului poate fi remediata

In ciuda faptului ca majoritatea persoanelor care sufera de pierderea parului considera ca parul odata pierdut este o situatie fara rezolvare, trebuie spus ca implantul de par poate fie solutia salvatoare pentru aceste persoane. Implantul de par inseamna recapatarea parului pentru persoanele afectate de caderea acestuia.

Implantul de par se adreseaza atat barbatilor, cat si femeilor

Este cunoscut faptul ca implantul de par este o procedura urmata cu precadere de catre barbati, dar aceasta poate fi urmata inclusiv de catre femei, daca acestea au o portiune de calvitie intinsa si difuza sau care sufera de pierderea parului din motive de medicamentie. Astfel vorbim despre o procedura estetica adecvata atat pentru persoanele de sex masculin, cat si pentru cele de sex feminin.

Rezultatele finale ale unui implant de par se observa dupa 6 luni

Pentru ca un pacient sa se bucure in totalitate de implantul de par, rezultatele se vor vedea dupa cca 6 luni de la momentul implantului. In acelasi timp este recomandat sa urmezi cu strictete indicatiile oferite de medicul specialist pentru ceea ce trebuie sa faci dupa implant.

Implantul de par poate viza inclusiv barba sau sprancenele

Pentru foarte multe persoane nu doar pierderea parului de la nivelul scalpului este o problema. Exista persoane care sufera de problema pierderii parului la nivelul sprancenelor si la nivel de barba. Ei bine, transplantul de par poate se redea forma naturala atat pentru sprancene, cat si pentru barba.

Operatia de implant de par este lipsita de durere si de disconfort

Datorita faptului ca implantul de par este realizat sub anestezie locala, aceasta operatie nu presupune durere pentru pacient, dar nici un alt tip de disconfort. Mai mult, pacientul se va putea intoarce la treburile sale zilnice imediat dupa finalizarea procedurii de implant de par.

Tehnologii de implant cu rate mari de succes

La fel ca in cazul altor proceduri estetice, implantul de par poate fi realizat prin mai multe abordari. Cea mai utilizata tehnica este FUE si vizeaza extragerea individuala a fiecarui folicul de par si implantarea acestuia in zonele cu probleme.

Este considerata a fi metoda cea mai avansata si cea mai potrivita pentru ca pacientul sa obtina rezultate de lunga durata si in acelasi timp sa nu existe riscuri asociate sau cicatrici.Fara doar si poate ca aceste informatii te vor ajuta atunci cand trebuie sa te decizi daca urmeaza sa apelezi sau nu la un implant de par.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here