Daca din postura de conducator auto ai un service auto la care apelezi frecvent pentru verificari la autoturism sau pentru anumite reparatii, trebuie sa stii ca este foarte indicat sa ai la indemana datele de contact ale unei firme autorizate in domeniul tractarilor auto si al asistentei rutiere. Desi nu este de dorit sa ramai cu autovehiculul pe marginea drumului sau sa nu poti porni la drum, daca astfel de situatii apar este bine sa fii pregatit(a) si sa stii exact la cine apelezi.

Este recomandat sa te adresezi unei firme de tractari auto Onesti care presteaza servicii complete in acest domeniu, si anume servicii pentru remorcarea autovehiculului, asistenta la fata locului sau tractarea utilajelor.

Asistenta rutiera si importanta acestor servicii

Firmele care ofera servicii de asistenta rutiera la fata locului sunt foarte utile pentru soferii care doresc sa rezolve cat mai repede si cat mai ieftin anumite defectiuni survenite la autoturismul pe care il conduc. O interventie prompta din partea firmelor care presteaza astfel de servicii inseamna ca nu mai este neaparat nevoie sa ajungi in service-ul auto cu masina pe care o conduci.

Prin serviciile de asistenta rutiera un mecanic autorizat si specializat va cauta sa rezolve problema care nu permite continuarea drumului. Doar in cazul in care nu exista aceasta posibilitate prin prisma defectiunii, se va trece la remorcarea autoturismului in service.

Serviciile de tractare auto

Tractarile auto sunt indispensabile intr-o societate unde numarul autoturismelor este in continua crestere. Indiferent daca autoturismul refuza sa porneasca sau daca in timp ce conduci autoturismul te vezi nevoit(a) sa tragi pe dreapta, remorcarea autoturismului poate fi solutia la indemana pentru a ajunge in scurt timp intr-un service auto si a remedia defectiunea cu care te confrunti.

Serviciile de tractari auto inseamna transport auto pe platforma cu ajutorul unei masini de interventie dotata si echipata in acest sens. In acest mod orice sofer poate avea garantia ca manipularea autoturismului la ridicarea pe platforma si transportul autoturismului se vor realiza in conditii de maxima siguranta, fara ca autoturismul sa aiba de suferit avarii sau daune. Serviciile de tractari auto Onesti includ remorcarea sau transportul pentru toate tipurile de autoturisme, dar si pentru motorete,scutere, ATV-uri sau barci.

Servicii de tractari utilaje

In cadrul serviciilor pentru tractarea utilajelor orice client poate beneficia de personal cu calificare si experienta in transportul unei game diversificate de utilaje si autoutilitare. In dotarea firmelor care ofera astfel de servicii se regasesc diferite camioane si masini de interventie pregatite pentru a prelua si a transporta diferite vehicule sau echipamente supradimensionate, avand greutate mare, inaltime sau latime mare.

Serviciile de tractari utilaje acopera transportul si tractarile pentru furgonete, dube, dubite, echipamente de constructii, utilaje si masini agricole, dar si utilaje si masini industriale. Aici putem enumera tractoare, autobuze, basculante, macarale, camioane sau diferite vehicule pentru salvare.

Pentru aceste servicii asiguram interventii prompte si raspundem solicitarilor venite din partea clientilor astfel incat sa asiguram securitate ridicata pe timpul tractarii. Daca ai nevoie de astfel de servicii tractari Onesti, poti gasi mai multe detalii pe tractarionesti.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here