Sistemele de prindere si de fixare sunt extrem de importante pentru lucrarile din domeniul constructiilor si cel industrial. Ultimii ani au adus progrese importante in privinta pieselor folosite si in ceea ce inseamna uneltele folosite. Printre piesele si componentele care nu pot sa lipseasca din cadrul lucrarilor de constructii regasim si sistemele de prindere si fixare.

La randul lor, aceste sisteme si componente de prindere si fixare sunt de diferite tipuri si modele. O categorie de astfel de sisteme de imbinare este reprezentata de profilele perforate. Un profil perforat este folosit pentru a fixa sau a imbina anumite componente din cadrul lucrarilor prin adaptarea la specificul lucrarii si prin flexibilitatea cu care poate fi folosit.

Rolul sistemelor de prindere si fixare

Sistemele de prindere si de fixare precum profilele perforate au rolul de a oferi rezistenta si durabilitate structurilor care pot fi supuse la sarcini mari, dar in acelasi timp de a creste viteza de realizare a structurilor respective printr-o prindere si fixare rapida a diferitelor elemente sau componente din cadrul etapelor de realizare a structurilor.

Pentru ca sistemele de prindere si de fixare sa asigure aceste caracteristici, trebuie ca toate accesoriile si elementele folosite sa fie conforme din punct de vedere tehnic si sa se incadreze in standardele de calitate din domeniu. Din acest motiv este important ca orice lucrare sa se bazeze doar pe sisteme de prindere si fixare comercializate de un furnizor autorizat in domeniu.

Ce trebuie sa stii despre profilele perforate?

Profilele perforate sunt piese obtinute din otel zincat si sunt utilizate pentru a asigura montajul unor echipamente specifice, suspendarea tubulaturii si a suportilor de echipamente. De asemenea, mai pot fi folosite sub forma de pat pentru o larga paleta de tipuri de cabluri.

Otelul zincat, materialul care este folosit pentru confectionarea acestor componente, asigura o rezistenta  indelungata la factorii de mediu, dar si la sarcinile mari la care pot fi supuse structurile care sunt imbinate sau fixate cu ajutorul profilelor perforate.

Prin zincare fiecare model de profil perforat ofera o rezistenta indelungata la coroziune. Drept urmare, profilele perforate sunt eficiente chiar si in acele medii unde umiditatea poate fi la valori ridicate. Oricare dintre modelele de profile perforate se poate utiliza pentru suspendarea cablurilor electrice, pentru aplicarea sub forma de pat in cazul cablurilor electrice sau pentru lucrarile care folosesc tevi si tubulaturi de tip HVAC.

Unde gasesti profile perforate de calitate?

Orice persoana fizica sau persoana juridica care are nevoie de un profil perforat de calitate ridicata se poate adresa unui furnizor autorizat in comercializarea unor astfel de sisteme de prindere si fixare.

ROFIX INSTAL SRL este o firma cu experienta vasta in importul si comercializarea sistemelor de fixare si prindere. In oferta acestei firme se regasesc si diferite modele de profile perforate.

ROFIX INSTAL SRL poate asigura si servicii pentru consultanta tehnica de specialitate pentru alegerea modelului potrivit de astfel de sisteme de prindere si fixare. Intreaga oferta de sisteme de fixare si detalii suplimentare este disponibila pe www.rofixinstal.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here