Esti in cautarea unor apartamente de vanzare Bucuresti de lux sau chiar premium? Inseamna ca te gandesti deja la o mutare intr-una din cele mai bune zone din Capitala. In mare cam stii deja cum stau lucrurile, care ar fi preferintele, dar am decis si noi sa iti dam o mana de ajutor si sa iti prezentam cele mai luxoase zone. Evident, si locuintele de aici au preturi nu chiar pentru toate buzunarele!

Herastrau – Nordului

Este una dintre cele mai bune zone din Bucuresti, si o stie toata lumea, inclusiv cei din provincie. Toti bucurestenii si-ar dori sa locuiasca aici, dar este adevarat, doar cei cu o putere financiara mai mare isi permit sa cumpere aici. Daca si tu te numeri printre ei, gaseste chiar acum o agentie imobiliara profesionista, care are in portofoliul ei cele mai bune apartamente de vanzare Herastrau, deoarece sunt pur si simplu perfecte, chiar nu ai ce sa le reprosezi.

Si, in afara de conditiile de lux oferite de locuinte, nu putem sa nu remarcam faptul ca aici se gaseste Parcul Herastrau, poate cea mai frumoasa zona verde a Capitalei. De asemenea, aici ai parte de foarte multe metode de a-ti petrece timpul liber, si tot aceasta zona este cea in care se afla printre cele mai bune restaurant din oras. Zona de Nord a Bucurestiului este recunoscuta si pentru faptul ca aici sunt concentrate cele mai bune unitati de invatamant, inclusiv scoli internationale, si sa nu uitam nici ca avem clinici medicale si cele mai bune spitale.

Dorobanti – Floreasca

Din nou, o zona foarte populara si preferata de multi dintre cei aflati in cautarea unei locuinte de lux. Toata Romania a auzit de Calea Dorobanti si farmecul ei aparte, asa ca nu vom insista prea mult pe acest aspect.

Vrem doar sa remarcam faptul ca este una dintre cele mai frumoase si pitoresti zone ale Capitalei, si nu poti sa nu ramai impresionat de casele foarte bine conservate si/sau restaurate, restaurante selecte si magazine de lux.

Este si normal sa fie asa din moment ca in aceasta zona sunt concentrate resedintele corpului diplomatic, iar daca vei incepe sa cauti apartamente de vanzare aici, vei gasi unele unde gradul de confort este la superlativ.

Aviatiei

Ceva mai modest in ceea ce priveste dimensiunile, cartierul Aviatiei suplineste din plin la alte capitol. Este unul dintre cele mai noi cartiere ale Capitalei, iar dupa ce s-a incheiat criza imobiliara din anul 2008, pur si simplu a inflorit. Foarte multi dezvoltatori imobiliari au inteles perfect potentialul zonei, asa ca au aparut numeroase proiecte, iar cel mai cunoscut dintre ele se refera la primul mall destinat corporatistilor – Promenada.

Dar schimbarile nu s-au limitat doar la acestea, asa ca prin zona s-au construit hoteluri noi, scoli particulare, spitale si multe altele. Putem vorbi despre aceasta zona ca fiind cartierul de afaceri al Capitalei, iar daca te tenteaza sa locuiesti aici, cauta cele mai bune oferte de apartamente de vanzare Aviatiei. Este imposibil sa nu gasesti ceva pe placul tau, oricat de greu ai fi de multumit

Dacia – Eminescu

Ce bucurestean nu a mers macar o data pe Bulevardul Dacia, considerat a fi una dintre marile artere ale Capitalei, fiind amplasat chiar in centrul orasului, pornind de la Piata Romana si pana la Calea Mosilor. De asemenea, aceasta artera importanta este recunoscuta ca fiind una dintre cele mai vechi din Bucuresti, deoarece a fost proiectat chiar inainte de Primul Razboi Mondial.

Casele de lux de aici sunt adevarate bijuterii ale arhitecturii, la fel si multimea de imobile istorice, bine conservate si restaurate. Este posibil sa gasesti chiar aici locuinta visurilor tale, asa ca nu mai astepta prea mult si porneste chiar acum in cautarea ei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here