Foarte multi copiii viseaza sa ajunga la Disneyland Paris dar unii raman doar la stadiu de vis in timp ce altii reusesc sa isi indeplineasca aceasta dorinta. O destinatie de vis care te face sa te simti cu adevarat special atunci cand ajungi pe acest taram magic.Deschis in anul 1992, acest parc minunat cuprinde aproximativ 40 de km patrati. Aici distractia si emotiile te cuprind de indata ce te intalnesti cu personajele Disney.

Atunci cand s-a inceput constructia proiectului Euro Disneyland, s-a dorit obtinerea unui taram magic cu totul special fata de cele care au existat pana atunci. In decurs de atatia ani, parcul Disneyland Paris a ramas cel mai impresionant din intreaga lume.Putini sunt cei care stiu ca in toate parcurile Disney, exista cate o frizerie adevarata, pentru ca Walt Disney a vrut sa ii aduca un omagiu tatalui sau care era frizer.

Sunt nenumarate parcuri Disney in toata lumea insa cel din Franta a fost primul aparut. Acestea sunt facute cu mult bun gust, o doza maxima de creativitate si profesionalism din partea inginerilor care le-au proiectat.Parcul Disneyland Paris ramane si astazi cel mai frumos regat magic de care se bucura foarte multi copii si parinti an de an.

Ceea ce diferentiaza acest parc fara de celelalte existe in lume este ca aici hotelul Disneyland este pozitionat la intrare si are o priveliste care iti taie respiratia. Casele de bilete se afla sub hotel iar din spatele portilor de intrare in parc, puteti patrunde intr-o calatorie magica de neuitat.

Cele cinci tinuturi ale parcului Disneyland Paris sunt : Main Street USA, Frontierland, Adventureland, Fantasyland si Discoveryland.Disneyland Paris are doua arcade, si-anume: Arcada Liberty, unde se afla si Statuia Libertatii si Arcada Discovery, unde poti vedea marile inventii ale secolului 20.

Castelul Frumoase Adormite, nu are un stil clasic dar emana un aer de basm si este incorapabil de frumos. De asemenea, Frontierland este o insula plina de magie care merita pe deplin sa fie explorata.Insula Big Thunder Mountaindin Paris, este pozitionata in mijlocul raurilor din vestul salbatic si este cea mai frumoasa din toate parcurile Disney. Aceasta arata in mod ingenios si impresioneaza prin stil.

Adventureland este un alt taram de vis pe care il gasiti in parcul Disney si arata ca un platou hollywoodian de la « Hotul din Bagdad ». Singurul lucru pe care nu il gasesti aici este Jungle Cruise. Este important sa ajungi pe aceasta insula unde poti vedea nava Capitanului Hook si Skull Rock. Tot aici vei gasi si Copacul Swiss Family Robinson si Insula Comorii cu pesteri, precum si multe labirinturi.

Piratii din Caraibe reprezinta o atractia de zile mari la Disneyland Paris. Aici vei vedea si primul roller coaster dintr-un parc Disney – Indiana Jones si Templul din Peril.Fantasyland este o adevarata fantezie pentru ca unele atractii de aici sunt cu adevarat unice. Dintre acestea amintim labirintul curioasei Alice din Tara Minunilor.Acum ca ati aflat toate aceste detalii, aveti zeci de motive in plus pentru care merita sa ajungi la Disneyland Paris.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here