Decembrie in general o luna friguroasa de iarna dar si o luna de poveste, care incununeaza intr-o maniera magica sfarsitul de an. Daca ai decis sa pleci in vacanta in aceasta luna, iata cateva idei cate te ajuta sa gasesti destinatia mult dorita.Daca luna Ianuarie este despre vacante exotice, luna decembrie se rezuma la destinatiile de poveste.

Asadar, cele mai bune destinatii de vacanta sunt : Florenta, Italia Innsbruck, Austria Tallinn, Estonia Viena, Austria Helsinki, Finlanda Luxemburg Narvik, Norvegia Grindelwald, Elvetia Zermatt, Venetia, Italia Lagos, Portugalia.

Florenta, Italia este capitala Toscanei si atrage foarte multi vizitatori an de an. In acest oras turistii sunt incantati de bucataria sa de clasa mondiala, muzeele, operele de arta dar si peisajul natural si arhitectura cladirilor. Florenta este plina de comori. Bazilicile de marmura, felinarele cu gaz si frescele minunate sunt absolut incantatoare. Vremea este destul de placuta in decembrie.

Innsbruck, Austria Impresionantul lant muntos Nordkette care domina orasul atrage atentia tuturor turistilor. Este singurul oras in care poti schia, poti vizita palate, poti face cumparaturi si te poti bucura din plin de frumusetea peisajului de iarna. Aici poti admira si cele mai frumoase targuri de Craciun.

Tallinn, Estonia este un alt oras ideal pentru vacanta in decembrie. Aici unt multe obiective turistice de vazut. Poti vedea piata de Craciun in timp ce admiri dansatorii populari. De asemenea, poti vizita frumoasa catedrala Alexander Nevsky, te poti plimba prin oras si poti patina pe gheata. Centrul orasului este mereu foarte animat in special de Craciun.

Viena, Austria este foarte populara pentru oamenii fericiti care traiesc aici. Un oras luminos, plin de palate istorice, cum este Palatul Habsburgilor si gradini impresionante. Opera din Viena este cunoscuta ca fiind una dintre cele mai bune din lume. Tot aici se afla si nenumarate targuri de Craciun care au cate ceva de oferit pentru fiecare vizitator.

Helsinki, Finlanda imbina in mod armonios atat designul, mancarea cat si arta. Acest oras minunat ofera o multime de surprize, fiind destinatia ta tipică de city break european.

Luxemburg este un loc minunat de vizitat in decembrie, in special pentru a simti din plin veselia de Craciun. Aici puteti vedea un amestec de vechi si nou si un centru vechi impresionant.

Narvik, Norvegia este in timpul iernii ca un basm. Aici se poate vedea aurora boreala si poti face snowboarding. Te poti plimba cu sania trasa de caini noaptea. Acest amestec de munti si insule ofera un peisaj de-a dreptul unic.

Grindelwald, Elvetia Acest satuc de munte ofera acces perfect la doua zone de schi precum si la numeroase trasee de drumetie. Deasupra Grindelwald se afla Alpii Bernezi care merita sa fie admirati in decembrie. Satul are un drum principal lung si o multime de optiuni de cazare pentru turistii care vor sa faca o calatorie pe vale dinspre Interlaken.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here