Fiecare anotimp vine cu o explozie de culoare si viata, pe masura ce florile incep sa reinvie. Primavara este invadata de narcise galbene, lalele care se deschid cu nuante vibrante si de florile de cires care picteaza strazile cu o nuanta delicata de roz. Fiecare floare are o semnificatie cu totul aparte iar prin intelegerea acesteia putem transmite ganduri si sentimente diverse alaturi de buchetele de flori.

Toti iubitorii de natura sunt atrasi de frumusetea si parfumurile florilor de primavara. Acestea aduc lumina si bucurie in casele si inimile noastre si umplu aerul cu aromele lor dulci si intens parfumate. Fiecare floare are o semnificatie culturala si istorica so poate transmite in mod inedit o gama larga de emotii si sentimente.

Lalelele sunt adesea asociate cu noile inceputuri. Lalelele rosii simbolizeaza dragostea si pasiunea, cele galbene simbolizeaza prietenia si gandurile vesele, iar lalelele albe simbolizeaza iertarea si pacea.

Narcisele reprezinta primul semn al primaverii si transmit speranta, fiind totodata un simbol al iubirii neimpartasite. Aceste flori vesele sunt perfecte pentru a inveseli ziua unei persoane dragi.

Liliacul are un parfum intens si dulce, este adesea asociat cu amintirile din trecut si cu intoarcerea primaverii. Aceasta floare este considerata ca fiind si un simbol al primei iubiri si se remarca prin aerul sau delicat.

Florile de cires, au o durata scurta de viata si sunt un simbol al naturii trecatoare a vietii. Acestea reprezinta frumusetea vietii, tineretea si inocenta si ne reamintesc mereu ca trebuie sa pretuim fiecare moment al vietii, fara sa ne lasam tulburati de trecut.

Freziile sunt flori absolut minunate care se remarca prin parfumul dulce, inocenta, increderea si prietenia. Acestea apar intr-o larga varietate de culori si au o semnificatie specifica. Freziile albe simbolizeaza inocenta, cele roz simbolizeaza prietenia, iar freziile galbene, increderea.

Orhideea subliniaza rafinamentul, puterea si luxul si se fac cunoscute prin culorile lor vibrante si formele complexe, ceea ce le face perfecte pentru o ocazie speciala.

Ranunculus sunt adesea asociate cu farmecul, stralucirea si atractivitatea. Acestea impresioneaza prin culorile lor vibrante. Ranunculus rosu simbolizeaza pasiunea si dragostea, cel galben simbolizeaza veselia, iar ranunculus alb, puritatea. Adaugarea acestor flori  in aranjamentele florale adauga o nota speciala in la orice eveniment.

Sunt foarte des folosite pentru nunta, o petrecere aniversara sau pentru momentele tandre in care vreti sa surprindeti pe cineva cu un cadou deosebit. Tineti cont de faptul ca intotdeauna alegerea florilor potrivite poate face diferenta.

Desigur ca trebuie sa alegeti cu atentie florile pe care le daruiti, dar trebuie sa fiti atenti si la modul in care le oferiti. Va puteti bucura din plin de o selectie larga de buchete si aranjamente frumoase pentru a transmite in mod inedit sentimente profunde de dragoste si respect. Alegeti sa va personalizati buchetul sau aranjamentul, adaptandu-l pentru ocaziile ivite.

Oferiti doar flori naturale de calitate superioara, proaspate, cu un parfum puternic si senzual daca vreti sa fiti recunoscut la adevarata valoare. Nu uitati insa ca fiecare buchet trebuie sa se potriveasca perfect gusturilor persoanei sarbatorite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here