Apple Maps vine cu o noutate si ne ofera o facilitate de raportare a accidentelor, extrem de utila. Aceasta este o aplicatie similara celei popularizate de Waze iar aceasta noua functie disponibila va permite tuturor utilizatorilor sa raporteze cu usurinta evenimentele de pe traseu. In plus, aplicatia avertizeaza utilizatorii, daca se afla in apropierea unui evemiment deja raportat.

3 moduri de raportare a evenimentelor

Prin intermediul aplicatiei ai la dispozitie trei modalitati de raportare, astfel ca poti raporta un eveniment folosindu-te de butoanele de pe ecran sau poti adauga rapoarte prin comenzi vocale date prin Siri sau folosind CarPlay.

Sistemul informatic care iti pune la dispozitie noua functie Apple Maps are un rol extrem de important. In comparatie cu Waze varianta Apple, nu iti ofera atat de multe variante in ceea ce priveste tipul incidentelor care pot fi raportate.

Tipuri de incidente ce pot fi raportate

Cu ajutorul acestei aplicatii poti sa raportezi: accidente, radare precum si pericole pe care le intalnesti pe traseu. Categoria pericole se utilizeaza pentru orice eveniment care impiedica buna circulatie, cum ar fi gropi sau lucrari nesemnalizate, precum si alte obstacole care apar in cale pe parcursul drumului.

Aplicatia vine in sprijinul tuturor care vor sa semnalizeze anumite nereguli pentru a fi de folos si altor calatori care parcurg acelasi ruta si pot intampina reale probleme la un moment dat.Noua functie Apple Maps este cunoscuta utilizatorilor Google Maps, ce are o facilitate similara de aproape 2 ani.

Functia de raportare a Apple Maps este disponibila in iOS 14.5 si va fi disponibila utilizatorilor cat de curand. Chiar daca nu exista inca o data oficiala, iubitorilor de tehnologie le este pregatita o surpriza care ii va uimi cu siguranta.Cu siguranta foarte multi asteapta cu nerabdare acel moment insa certitudinea ca aceasta functie ar putea fi folosita simplu si util de catre fiecare, ofera un plus de incredere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here