Manichiura este deopotriva o modalitate de a te ingriji de aspectul fizic, dar si o modalitate de a-ti exprima personalitatea.Astazi exista foarte multe tipuri de manichiura in privinta formelor si a culorilor folosite pentru procedurile de manichiura. In momentul in care iti doresti sa poti alege dintr-o foarte mare varietate de tipuri de manichiura, cea mai potrivita alegere o reprezinta un salon profesional de cosmetica.

In cadrul unui astfel de salon de cosmetica vei putea beneficia de personal specializat, dar si de produse profesionale pentru a obtine manichiura dorita.Nu in ultimul rand saloanele de infrumusetare ofera igiena la cele mai ridicate standarde astfel incat poti avea incredere ca nu vor exista riscuri la adresa sanatatii pielii tale.

Tipuri de manichiura pe care le poti alege

Daca iti doresti sa apelezi la serviciile profesionale ale unui salon pentru manichiura Pitesti, atunci este bine sa stii ca vei putea sa optezi pentru diferite tipuri de manichiura. O prima varianta este manichiura de baza, aceasta fiind varianta standard.

Aceasta se aplica in urma inmuierii mainilor in apa calda cu sapun pentru a inmuia celulele moarte si in urma curatarii cuticulelor.La final se aplica baza manichiurii, culoarea si ulterior un strat protector pentru o manichiura de durata.

Un alt tip de manichiura este varianta cu gel, aceasta urmand aceeasi pasi precum in cazul manichiurii de baza, diferenta fiind facuta de faptul ca in locul lacului obisnuit se va adauga un gel care urmeaza a se fixa cu ajutorul luminii UV.

Manichiura cu acril este o alta optiune, aceasta necesitand folosirea de pudra acrilica si de lichid de fasonaj. Cele doua elemente se amesteca pentru a obtine compozitia care se fie ulterior aplicata pe unghia naturala, unghie naturala care inainte a fost pilita si degresata.

Ajungem si la varianta de manichiura frantuzeasca, aceasta fiind reprezentata intotdeauna de nuanta de roz sau bej, iar varful unghiei este desenat cu alb. Nu in ultimul rand poti opta pentru manichiura cu pudra, aceasta fiind realizata in urma aplicarii unei pudre colorate pe unghie prin introducerea unghiei intr-un recipient cu pudra.

Anterior se aplica un lac astfel incat pudra sa aiba o suprafata aderenta pe care sa se prinda. Introducerea unghiei in pudra se face de mai multe ori, pana in momentul in care unghiile sunt perfect acoperite cu un strat uniform.

Routine Beauty Center – Manichiura Pitesti

Indiferent de care dintre aceste tipuri de manichiura te-ar interesa si s-ar potrivi personalitatii tale, trebuie sa stii ca poti beneficia de servicii profesionale pentru manichiura Pitesti in cadrul salonului de cosmetica Routine Beauty Center.Acest salon de cosmetica propune clientilor sai o gama completa de servicii de ingrijire si intretinere corporala, iar realizarea manichiurii se regaseste printre serviciile oferite.

Personalul specializat si produsele profesionale folosite garanteaza pentru o manichiura la cele mai ridicate standarde de calitate si de igiena. Daca pana acum nu ai apelat la serviciile acestui salon de infrumusetare, poti gasi informatii suplimentare privind serviciile oferite accesand website-ul www.routine-beauty.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here