Ca urmare a faptului ca in ultimii ani se pune tot mai mult accent pe aspectul estetic, numarul persoanelor care acorda atentie albului dintilor este in continua crestere. Chiar daca au aparut tot mai multe tehnici de albire dentara prin folosirea diferitelor paste de dinti, a diferitelor tipuri de periute de dinti si chiar a anumitor aparate pentru albirea dintilor acasa, trebuie spus ca cea mai eficienta si sigura abordare in albirea dintilor este reprezentata de albirea profesionala in cadrul unui cabinet stomatologic.

In consecinta, atunci cand consideri ca dintii naturali ar avea nevoie de o albire, este recomandat sa te adresezi unui medic stomatolog pentru un tratament de albire dentara. In cadrul unui astfel de tratament pentru albirea dintilor Alexandria medicul stomatolog va evalua starea generala de sanatate a danturii si va propune cea mai eficienta si sigura abordare pentru a avea rezultatele dorite fara a pune in pericol sanatatea si sensibilitatea dintilor.

Aspecte care contribuie la pierderea albului natural al dintilor

Foarte multa lume se intreaba care sunt cauzele care conduc la pierderea albului natural al dintilor. Este important de spus ca la baza acestui rezultat stau mai multe aspecte, si anume stilul de viata, stilul alimentar, dar si anumite probleme de sanatate care pot conduce la o culoare a dintilor departe de ceea ce ne-am astepta. La aceste cauze putem adauga inclusiv igiena orala pe care o efectuam atunci cand vine vorba despre ingrijirea danturii.

Pentru a beneficia de cele mai eficiente abordari atunci cand vorbim despre regasirea albului natural al dintilor, medicul stomatolog va face o evaluare a starii generale de sanatate la nivelul danturii. In urma acestei evaluari se va face o propunere privind un tratament de albire a dintilor, tratament care este decis impreuna cu pacientul. Pentru albirea dintilor Alexandria medicul stomatolog va cauta metode personalizate pentru fiecare pacient, astfel incat sa ofere cele mai bune rezultate pe termen lung.

Variante de tratamente pentru albire dentara

In cadrul variantelor propuse de medicii stomatologi pentru tratamentele profesionale de albire dentara se numara aplicarea unor geluri de diferite concentratii care au menirea de a reda albul dintilor. Aplicarea acestor geluri speciale se face folosind echipamente specializate si aparatura profesionala astfel incat sa nu afecteze smaltul dintilor, dar in acelasi timp sa fie cat mai eficiente.

O alta abordare pentru albirea dintilor Alexandria in cadrul unei clinici stomatologice o reprezinta tehnologia laser. Aici vorbim despre una dintre cele mai moderne si complexe abordari pentru albirea dentara. Cu ajutorul luminii albastre a tehnologiei laser gelul aplicat pe dinti se va activa, iar aceasta lumina are capacitatea de a genera albirea dintilor in profunzime.

Pe langa variantele de albire dentara efectuate in cabinetul stomatologic exista si posibilitatea de a apela la astfel de tratamente efectuate de catre pacient acasa. Insa trebuie ca pacientul sa respecte intocmai recomandarile si indicatiile medicului stomatolog. Pentru albirea dintilor Alexandria, Modent Clinic iti pune la dispozitie o clinica stomatologica unde vei beneficia de profesionisti si de conditii de igiena la cele mai ridicate standarde. Detalii suplimentare pot fi gasite pe modent.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here