Daca in urma cu multi ani de zile autoturismele pe cutiile automate de viteze erau destul de rar intalnite pe soselele tarii sau in ofertele firmelor specializate in comercializarea de autoturisme, astazi aceste modele de autoturisme sunt tot mai des intalnite.

Acest lucru vine ca urmare a faptului ca preturile pentru aceste autoturisme au devenit tot mai accesibile, dar si datorita faptului ca producatorii de autoturisme pe cutie automata de viteze au adus imbunatatiri remarcabile pentru performantele si fiabilitatea acestor cutii de viteze automate. Insa chiar si in acest context, cele mai multe dintre autoturismele pe cutie automata de viteze din tara noastra sunt achizitionate din oferta de masini rulate.

Tocmai de aceea, daca iti doresti sa achizitionezi un autoturism pe astfel de cutie de viteze automata este recomandat sa te asiguri ca stii care sunt aspectele asupra carora sa te apleci. Pentru a avea un plus de certitudine atunci cand alegi un astfel de autoturism este obligatoriu sa treci pragul unui service specializat in reparatii cutii automate pentru a te asigura de functionarea perfecta a cutiei automate de viteze.

Primul aspect atunci cand vine vorba despre achizitionarea unei masini rulate pe cutie automata de viteze se refera la vechimea acesteia. Cu cat o masina pe cutie automata este mai veche, cu atat exista mai multe sanse ca performantele cutiei automate sa fie mai slabe. Acest lucru vine ca urmare a faptului ca in urma cu mai multi ani cutiile de viteze automate nu ofereau performantele ridicate pe care le ofereau cutiile manuale.

Un al doilea element foarte important atunci cand vine vorba despre achizitionarea unui autoturism second hand pe cutie automata se refera la disponibilitatea vanzatorului de a accepta o testare a cutiei de viteze intr-un service autorizat si specializat pe reparatii cutii automate.

Doar astfel poti avea garantia ca totul functioneaza in parametrii optimi la cutia automata de viteze si ca faci o investitie care merita in respectivul autoturism. Specialistii in reparatii cutii automate ai unui service autorizat vor testa cutia de viteze in diferite situatii si in diferite scenarii, iar rezultatele acestor teste iti vor fi oferite pentru a lua decizia finala cu privire la achizitia autoturismului respectiv.

De asemenea este indicat sa eviti chilipirurile in momentul in care discutam despre un autoturism second hand pe cutie automata de viteze. Desi preturile pentru aceste tipuri de autoturisme s-au redus fata de acum cativa ani, trebuie spus ca pana si autoturismele second hand pe cutie automata de viteze nu se gasesc la preturi de chilipir daca sunt perfect functionale si nu au o vechime foarte mare.

Este foarte important sa gasesti un raport calitate-pret echilibrat pentru a nu fi nevoit sa suporti cheltuieli foarte mari cu serviciile de reparatii cutii automate.Tinand cont de toate aceste sugestii cu siguranta vei putea face cea mai buna alegere in privinta unui autoturism pe cutie automata de viteze. Retine faptul ca este important sa ai deplina siguranta in alegerea autoturismului second hand atunci cand vine vorba despre functionarea cutiei de viteze!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here