Foarte probabil ca ai remarcat ca in ofertele magazinelor specializate in genti, posete sau rucsaci de dama exista si diferite modele de borsete pentru dama. Insa prea putine doamne si domnisoare acorda atentie acestor accesorii.Cu toate acestea trebuie spus ca o borseta dama poate fi oricand alegerea potrivita pentru a inlocui foarte eficient geanta, poseta sau rucsacul.

O astfel de alegere poate fi foarte practica in diferite situatii si in acelasi poate sa fie un accesoriu vestimentar extrem de placut inclusiv din punct de vedere estetic. Daca pana acum nu te-ai gandit la posibilitatea de a cumpara un astfel de accesoriu pentru a inlocui geanta sau poseta, in ceea ce urmeaza sunt prezentate o parte dintre aspectele care recomanda alegerea unei borsete de dama.

Este foarte versatila

Primul argument in favoarea unei borsete de dama este versatilitatea acestui accesoriu. Versatilitatea se refera deopotriva la modul in care poate fi purtata si la situatiile in care borseta poate fi folosita. In privinta modului de a purta borseta, aceasta este cel mai des purtata in jurul taliei in partea din fata. Insa poate fi purtata in jurul taliei si in spate.

O alta optiune o reprezinta purtarea borsetei in diagonala peste un umar, asemenea unor genti de tip cross-body. Si nu in ultimul rand poate fi purtata pe umar, precum o geanta de umar.Tot in privinta versatilitatii, borseta de dama este foarte apreciata prin prisma faptului ca poate fi utila intr-o multitudine de situatii si momente.

Fie ca vorbim despre activitatile de zi cu zi in oras, fie ca vorbim despre persoanele a caror loc de munca inseamna multe deplasari, fie ca mergi la cumparaturi sau esti plecata intr-o calatorie, o borseta dama poate fi alegerea potrivita in oricare dintre aceste situatii. Odata ce vei purta borseta in loc de geanta, poseta sau rucsac vei avea acces facil la toate lucrurile de care ai nevoie peste zi, dar in acelasi timp le vei avea la indemana si in siguranta.

Confort sporit

Un alt aspect in favoarea borsetelor de dama il reprezinta confortul pe care acestea il ofera chiar si la purtarea pentru multe ore. Cu ajutorul borsetelor de dama te poti bucura de libertate de miscare si de confort la nivelul spatelui sau al umerilor.

Mai mult, chiar si atunci cand calatoresti in mijloace de transport in comun, cu avionul sau atunci cand desfasori activitati in spatii aglomerate, borseta este foarte confortabila la purtare si iti ofera linistea ca ai la indemana si in siguranta lucruri de valoare precum telefonul mobil sau cardurile bancare.

Poate fi purtata la diferite tinute vestimentare

Faptul ca borsetele de dama pot fi purtate la foarte multe tinute vestimentare este cu siguranta un alt plus. Desi nu poti purta o borseta dama la tinutele elegante sau atunci cand imbraci tinute office, totusi exista foarte multe alte tinute la care borseta poate fi un accesoriu perfect de purtat. Tinutele casual, cele de zi cu zi, tinutele sport sau tinutele din vacante, toate acestea se potrivesc foarte bine cu borsetele de dama.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here