Indiferent daca vorbim despre companiile cu cativa angajati sau daca vorbim despre companiile foarte mari avand sute sau chiar mii de angajati, curatenia si igiena spatiilor de lucru trebuie sa fie un obiectiv pentru fiecare antreprenor sau administrator de companie. In acest sens exista doua optiuni: personalul propriu de curatenie sau externalizarea serviciilor de curatenie.

Externalizarea serviciilor de curatenie catre o firma profesionista presupune o serie de avantaje, acestea reprezentand argumente suficient de solide pentru care companiile sa isi indrepte atentia inspre o firma de curatenie Bucuresti.

Capacitate logistica pentru orice spatii

Un prim avantaj al externalizarii serviciilor de curatenie il reprezinta faptul ca o firma profesionista este dotata cu echipament si aparatura profesionala astfel incat sa poata efectua curatenia in orice tip de spatii, indiferent de suprafata spatiilor respective si indiferent de domeniul de activitate al companiei care ocupa spatiile respective. Mai mult decat atat, ca urmare a dotarilor firmelor de curatenie, eficienta in ceea ce inseamna curatenie este una foarte ridicata.

Reducerea cheltuielilor

Un al doilea avantaj ce recomanda externalizarea serviciilor de curatenie in defavoarea unui departament propriu de curatenie il reprezinta reducerea costurilor cu salariile. Fara doar si poate ca este mult mai costisitor sa platesti personal de curatenie luna de luna pentru a presta servicii de curatenie comparativ cu costurile pentru externalizarea acestor servicii. La reducerea costurilor cu salariile si cu taxele aferente salariilor, o companie poate beneficia inclusiv de reducerea cheltuielilor cu achizitionarea de echipamente de curatenie sau de produse de curatenie.

Resursa umana asigurata de firma de curatenie

Atunci cand o companie detine propriul personal pentru curatenie, aceasta trebuie sa se asigure de faptul ca va recruta si va angaja personal pentru aceste sarcini. Insa atunci cand alegi sa apelezi la o firma de curatenie Bucuresti ai certitudinea ca personalul pentru curatenie va fi mereu asigurat de firma respectiva.

Cu alte cuvinte ai certitudinea ca in ziua in care urmeaza sa fie efectuata curatenia in compania ta, acest lucru va fi respectat conform contractului de prestari servicii semnat intre companie si firma de curatenie.

Eficienta maxima

Fiecare companie, indiferent de domeniul in care activeaza, isi doreste eficienta maxima in ceea ce priveste productivitatea. Atunci cand un antreprenor alege sa externalizeze serviciile de curatenie va avea certitudinea ca acest lucru este sustinut inclusiv de personalul firmei de curatenie. Datorita experientei si dotarilor profesionale, o firma de curatenie profesionista garanteaza pentru eficienta maxima in efectuarea curateniei periodice fara a afecta programul personalului companiei.

Un mediu sigur de lucru

Nu in ultimul rand externalizarea serviciilor de curatenie inseamna un mediu sigur si curat de lucru pentru angajati si pentru cei care petrec multe ore in spatiile respective. O firma de curatenie Bucuresti inseamna servicii de curatenie de cea mai inalta calitate, durata indelungata pentru curatenia efectuata si un mediu in care mizeria si bacteriile nu rezista.

Tine cont de aceste avantaje daca administrezi o companie si ai nevoie de serviciile unei firme profesioniste de curatenie. Pentru servicii de curatenie profesionale pentru spatii comerciale, industriale sau birouri te asteptam pe www.curatenia.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here