Te-ai gandit ca ai putea incepe o afacere cu ajutorul fondurilor nerambursabile de la Uniunea Europeana? Sau poate detii deja o afacere si doresti sa dezvolti afacerea respectiva in baza unei finantari din fonduri nerambursabile. Ei bine, in oricare dintre aceste situatii poti opta pentru a urma procedura de solicitare a fondurilor europene pe cont propriu sau poti solicita sprijin din partea unei firme de consultanta fonduri europene Alba Iulia.

Procedura de depunere a documentiei pentru obtinerea fondurilor europene nu este neaparat una extrem de complicata, insa este o procedura care necesita mult timp, multa atentie, multa energie si multa rabdare. Vorbim despre o documentatie care poate sa ajunga in alcatuirea unui dosar de peste 100 de pagini.

Insa atunci cand vrei sa scapi de stresul generat de intocmirea documentatiei si de elaborarea proiectului pentru obtinerea fondurilor nerambursabile, serviciile oferite de o firma consultanta fonduri europene Alba Iulia reprezinta cea mai potrivita alegere.

O astfel de firma inseamna oameni specializati in aspectele juridice si administrative privind programele operationale finantate din fonduri nerambursabile de la Uniunea Europeana. De asemenea vorbim despre consultanti specializati in identificarea imediata a liniei de finantare pentru orice tip de proiect si pentru orice domeniu de activitate.

Spunem acest lucru prin prisma faptului ca nu toate domeniile de activitate se incadreaza in aceleasi programe de finantare. Tot la fel cum nici programele de finantare pentru mediul urban nu pot sa fie vizate de beneficiarii din mediul rural sau invers.

Mai mult, faptul ca exercitiile financiare in baza programelor operationale cu fonduri europene au o anumita perioada de timp pana la care pot fi depuse si pana la care se deruleaza, face ca incadrarea in termenele limita sau respectarea conditiilor noilor programe de finantare sa fie alte provocari majore pentru cei interesati de accesarea de fonduri europene.

Insa atunci cand apelezi le specialistii in consultanta fonduri europene Alba Iulia toate aceste provocari vor fi solutionate imediat si intr-un mod foarte eficient.Cu toate ca multi antreprenori ezita in a apela la serviciile de consultanta de specialitate datorita costurilor cu astfel de servicii, trebuie spus ca cele mai multe dintre firmele care activeaza in acest domeniu solicita drept onorariu un anumit procent din suma totala a proiectului.

Cu alte cuvinte, odata ce proiectul este desemnat ca fiind eligibil pentru finantare si se semneaza contractul de finantare dintre beneficiar si autoritatile competente, se va achita si onorariul pentru firma de consultanta care a asigurat intocmirea documentatiei si completarea dosarului pentru obtinerea fondurilor nerambursabile.

Daca pana acum ai ezitat sa accesezi fonduri europene nerambursabile datorita temerilor privind intocmirea documentatiei sau datorita costurilor cu serviciile de consultanta, trebuie spus ca serviciile de consultanta pot creste considerabil sansele de reusita in obtinerea unor astfel de finantari, iar onorariile pentru astfel de servicii nu sunt nici pe departe prohibitive.

Pentru cei care au nevoie de servicii de consultanta fonduri europene Alba Iulia firma Veritae Solutions pune la dispozitie servicii complete in acest domeniu de activitate. Informatii detaliate pot fi obtinute accesand vs-fonduri.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here