Site-urile pentru gasire si oferirea job-urilor au devenit extrem de populare odata cu popularizarea intregului Internet. Romania nu este o exceptie de la aceasta regula, cetatenii acesteia fiind in continua cautare a job-urilor online si offline.In acest articol vei gasi cateva din cele mai importante si populare site-uri de job-uri din Romania. Aici vei putea gasi job-uri legate de juridica sau online casino, agricultura si sanatate.

Indeed

Indeed a fost fondata in 2004 cu o misiune simpla: sa ajute oamenii sa-si gaseasca locuri de munca. Acum este cel mai mare site de locuri de munca din lume, cu peste 250 de milioane de utilizatori lunari, cu aproape 10 noi liste de locuri de munca adaugate in fiecare secunda. Indeed este cel mai bun site web de locuri de munca in general datorita dimensiunii sale, numarului de industrii, stilurilor de viata adaptate si frecventei sale de actualizare de neegalat.

Indeed posteaza listari pentru solicitantii de locuri de munca din fiecare industrie, fiecare nivel de la intrare la executiv si orice stil de viata (independent, part-time, stagiu, full-time). Candidatii pot cauta dupa titlul postului si locatie, intervalul de salarii, data afisarii si nivelul de experienta.

Monster

Un adevarat pionier in recrutarea digitala, Monster a fost fondat in 1994 pentru a aduce impreuna talentul si companiile. Acum, 29 de CV-uri sunt incarcate si 7.900 de interogari de cautare de locuri de munca sunt introduse pe Monster in fiecare minut.

La fel ca Indeed, Monster se adreseaza persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca de la toate nivelurile de experienta si stilurile de lucru (independenti, temporar, cu norma partiala, cu norma intreaga etc.), iar instrumentele sale de cautare a unui loc de munca sunt gratuite.

Trebuie sa va creati un cont folosind adresa de e-mail pentru a aplica la o lista de locuri de munca pe Monster, dar dureaza putin timp pentru a face acest lucru. Locuri de munca care fac trimitere la un alt site web pentru a aplica nu necesita un cont.

Glassdoor

Glassdoor a fost creat in 2008 pentru a aduce transparenta salariala si recenzii oneste ale companiei milioanelor de angajati actuali si potentiali. Astazi, Glassdoor are 2,1 milioane de angajatori in baza lor de date, 110 milioane de recenzii si informatii despre companie si 54 de milioane de vizitatori unici lunari.

Persoanele aflate in cautarea unui loc de munca pot cauta simultan locuri de munca deschise si pot citi informatii detaliate despre cultura fiecarei companii, CEO-ul, beneficii si date salariale, facand Glassdoor un castigator clar pentru cercetarile si perspectivele angajatorilor.

De asemenea, persoanele aflate in cautarea unui loc de munca pot vizita profilul Glassdoor al fiecarei companii pentru a citi recenzii detaliate despre experientele angajatilor si ale intervievatilor, care pot schimba jocul pentru pregatirea interviului. Glassdoor este gratuit pentru candidatii la locuri de munca.

FlexJobs

Frustrat de dificultatea de a gasi oportunitati legitime, flexibile, de lucru de la domiciliu, FlexJobs a fost creat de Sara Sutton in 2007. De la infiintare, a devenit cel mai mare site pentru joburi de la distanta verificate manual, cu peste 30.000 de listari active de la aproape 6.000 de companii din intreaga lume. Devotamentul clar si specializarea FlexJobs in oportunitatile de la distanta au facut din acesta alegerea evidenta pentru cel mai bun site web pentru gasirea de locuri de munca la distanta.

FlexJobs percepe 9,95 USD pentru o saptamana, 24,95 USD pentru un abonament de o luna, 39,95 USD pentru un abonament de trei luni sau 64,95 USD pentru un abonament de un an, pentru a aplica la listari si a debloca economiile membrilor.

AngelList

AngelList a fost fondata in 2010 ca o modalitate de a democratiza modul in care startup-urile primesc finantare si angajeaza talente. Am ales AngelList drept cel mai bun site pentru joburi de startup, deoarece nu numai ca este de incredere peste 130.000 de startup-uri de toate dimensiunile (inclusiv unele nume mari precum Spotify si Slack), dar AngelList ofera, de asemenea, un nivel de transparenta de neegalat, oferind candidatilor intervale de salariu. si optiuni de actiuni in avans si informatii despre cifrele cheie ale companiei.

AngelList se adreseaza persoanelor aflate la distanta si la nivel local in cautarea unui loc de munca intr-o varietate de sectoare tehnologice, cum ar fi publicarea online, aplicatiile de sanatate si frumusete si fintech. Pentru a aplica pentru roluri pe AngelList, creeaza o autentificare si completeaza-ti profilul. Profilul dvs. AngelList serveste drept CV pentru toate locurile de munca la care aplicati. Puteti cauta posturile deschise dupa titlul postului, locatie si angajamentul de timp (norma intreaga, part-time, stagiu etc.).

LinkedIn

LinkedIn a fost lansat in 2003 si este acum cea mai mare platforma de retea profesionala din lume, cu 810 milioane de utilizatori inregistrati din intreaga lume si din toate industriile. LinkedIn serveste ca baza de date pentru oportunitati deschise, o platforma digitala de CV si un instrument de retea sociala, totul intr-unul.

Spre deosebire de majoritatea site-urilor web de locuri de munca, LinkedIn va permite sa adaugati recrutori si alte persoane de interes in reteaua dvs. virtuala, facandu-l cel mai bun site web pentru conectarea directa cu recrutorii.

Odata ce ti-ai completat profilul LinkedIn, il poti folosi pentru a aplica la posturi deschise si pentru a trimite solicitari de conectare (asemanator cu cererile de prietenie pe Facebook) pentru a-ti dezvolta reteaua profesionala. Daca profilul dvs. este bine optimizat pentru cautare, recrutorii va pot trimite mesaje direct despre aplicarea pentru anumite oportunitati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here