Cu siguranta ca iubitorii filmelor de actiune si a sporturilor care presupun multa miscare au fost foarte incantati atunci cand a aparut si in Romania jocul sau sportul de tip laser tag. Acesta este un sport in care participantii poarta un costum special format de cele mai multe ori dintr-o vesta si o bandana speciale pentru a receptiona o serie de semnale de infrarosu emise de armele pe care fiecare participant la acest joc le are.

Cu alte cuvinte, laser tag-ul este un joc ce implica doua echipe care vizeaza sa tinteasca adversarul cu ajutorul undelor cu infrarosu pentru a-l „scoate din joc”. Desi poate parea ca fiind un sport sau un joc violent, trebuie subliniat faptul ca atunci cand participi la o sedinta de laser tag Cluj te distrezi, te relaxezi, faci miscare, dar in acelasi timp este antrenat spiritul de echipa si spiritul de competitie.

Unde se poate practica sportul sau jocul laser tag?

Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a putea practica laser tag in Cluj-Napoca este sa gasesti prieteni sau cunoscuti dornici sa faca miscare intensa pentru timp de 20-30 de minute si sa gasesti cine organizeaza astfel de jocuri. Poti practica fara niciun fel de probleme acest joc atat in exterior, cat si in spatii interioare special gandite si aranjate pentru a putea practica laser tag.

De cele mai multe ori laser tag-ul practicat in spatii interioare este mult mai antrenant si mai captivant datorita faptului ca aceste spatii interioare pot sa fie amenajate astfel incat participantii sa beneficieze de diferite efecte de lumini si de spatii mai intunecate unde adrenalina si sentimentul de competitie sa fie mai mari.

Pentru cine este recomandat laser tag-ul?

In ciuda faptului ca laser tag-ul poate fi privit ca un sport sau un joc ce promoveaza violenta, merita a fi amintit faptul ca acesta poate fi practicat atat de adulti, cat si de copii. Acest lucru vine ca urmare a faptului ca este un joc in care nu exista nici cele mai mici urme de violenta, laser tag-ul fiind chiar mai putin violent si fata de alte jocuri similare precum paintball sau airsoft.

Pe de alta parte, prin participarea la sedintele de laser tag Cluj vei face miscare intensa si vei arde calorii, dar in acelasi timp iti vei putea dezvolta spiritul de echipa, spirit foarte important atat in randul copiilor, cat si in randul adultilor. Si nu in ultimul rand acest joc poate sa antreneze spiritul de competitie, spirit foarte important de asemenea in societatea zilelor noastre.

Un laser tag unic te asteapta la Cluj Napoca!

Pentru toti pasionatii de laser tag si care doresc sa se bucure de ceva cu adevarat unic, Dipic Fun din Cluj Napoca propune o arena unica pentru acest joc. Arena speciala dedicata laser tag-ului pe care cei de la Dipic Fun o pun la dispozitia jucatorilor propune costume de laser tag ce comunica intre ele, tinte cu care jucatorii pot interactiona in arena, generatoare care explodeaza, dar si diferite efecte de sunete, lumini si fum.Pentru mai multe detalii poti accesa pagina www.dipicfun.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here