Decesul poate interveni oricand, insa atunci cand o persoana decedeaza in afara tarii aveti nevoie de serviciul de transport funerar international.Optati pentru servicii funerare care se desfasoara in cele mai bune conditii, daca vreti sa va mentineti gradul de satisfactie la cote cat mai inalte.

Obiectivul principal al unei companii care se respecta, este sa va aduca un strop de liniste si pace in momentele invaluite de tristete, atunci cand pierdeti pe cineva drag.Personalul de la Solomon Servicii Funerare va ia grijile de pe umeri si va ofera tot suportul de care aveti nevoie. Echipa funerara vine in sprijinul clientilor cu servicii specializate si confera atentie speciala la toate detaliile.

Acestia au o vasta experienta in serviciul de repatriere decedati si va garanteaza reusita de fiecare data.

De-a lungul timpului echipa Solomon Servicii Funerare a repatriat mii de decedati, parcurgand distante lungi in deplina siguranta. Personalul experimentat va ofera certitudinea ca respecta cu precizie normele europene si aduce trupul neinsufletit in tara, in cel mai scurt timp.

Oricand aveti nevoie de transport funerar international merita sa apelati la aceasta firma specializata, cu risc zero.Colaborati cu cei mai buni in domeniu pentru ca doar o echipa exigenta este cea care va aduce multumire deplina. Beneficiati de servicii net calitative la preturi accesbile, care se afla la doar un pas distanta de dumneavoastra.

Aveti la dispozitie servicii funerare complete precum si consultanta tehnica gratuita. Un personal cu experienta este cel care va asigura ca puteti sa va duceti obiectivul la bun sfarsit, cu doar un singur click.Echipa se ocupa de pregatirea tuturor actelor pentru transport. Repatrierea va avea loc in conditii excelente si in conformitate deplina cu legile actuale din tara de deces.

Pentru repatrierea decedatilor aveti nevoie de urmatoarele acte:

  • pasaportul de transport mortuar
  • certificatul de deces
  • certificatul de la morga care certifica decesul
  • certificatul de imbalsamare

Transportul funerar international se face la cele mai avantajoase preturi de pe piata. Oferta de servicii se ridica la nivelul tuturor exigentelor clientilor si reflecta profesionalism si dedicare totala.Echipa va este alaturi la fiecare pas cu sfaturi pretioase si va indruma corect de fiecare data. Societatea de pompe funebre Solomon va pune la dispozitie servicii unice, fara concurenta.

Transportul persoanei decedate trebuie sa respecte conditiile de pastrare si igiena impuse de normele europene in vigoare. Decedatii sunt  transportati intr-un sicriu de zinc sigilat.Repatrierea dureaza o zi sau mai putin in functie de tara de unde a decedat persoana respectiva. Cei trecuti in nefiinta sunt transportati in cele mai bune conditii de igiena.

Echipa Solomon detine masini autorizate pentru transportul funerar care sunt complet echipate in  conformitate cu standardele Uniunii Europene.Pentru mai multe detalii accesati cu inters site-ul online solomonserviciifunerare.ro si cititi cu atentie toate informatiile relevate acolo. In acest fel, o sa va convingeti ca actuala oferta online este cea mai buna varianta de luat in calcul, atunci cand aveti nevoie de servicii specializate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here