Pentru cei care locuiesc intr-un apartament la bloc vecinii pot reprezenta o problema in contextul in care exista neintelegeri cu privire la diferitele spatii comune. De foarte multe ori exista dispute pornind de la gradul de curatenie al scarii de bloc. Aceasta disputa poate porni de la faptul ca persoana insarcinata a se ocupa de curatenie nu se ridica la exigentele multora dintre locatari, dar si de la faptul ca preturile pentru serviciile prestate sunt prea ridicate.

De asemenea, pot sa apara dispute si prin prisma faptului ca anumiti locatari considera ca sumele solicitate pentru produsele de curatenie si echipamentele necesare pentru a face curatenia sunt prea ridicate. Sau mai exista probleme in momentul in care nu se gaseste o persoana care sa asigure curatenia in scara blocului. Ei bine, toate aceste probleme si dispute pot deveni istorie atunci cand se apeleaza la o firma de curatenie scari de bloc Bucuresti.

Ce presupune curatenia in scara blocului?

Toti cei care au locuit sau locuiesc intr-un imobil de tip apartament la bloc cunosc problemele iscate atunci cand vine vorba despre curatenia in scara blocului. Cu atat mai mult daca vorbim despre blocurile cu un numar foarte mare de apartamente. Chiar daca anumite persoane se ocupa de curatenie in scara blocului sau cel putin la etajul in care locuiesc, exista alte persoane care par a nu se ingriji de acest aspect atat de mult.

Curatenia la nivelul scarii blocului inseamna curatenia fiecarui spatiu si a fiecarui element existent in scara blocului. Astfel, incepand de la scarile de intrare in bloc si de la usa de intrare in imobil, continuand cu scarile propriu-zise, cu balustrada scarilor si cu fiecare colt pe care il fac scarile, si terminand cu usile de la subsol sau de la pod, toate acestea trebuie avute in vedere atunci cand vorbim despre curatenia in scara blocului.

De asemenea, geamurile scarii de bloc trebuie curatate si igienizate, iar daca exista si alte elemente de decor sau spatii comune precum balcoane la nivelul scarii blocului, si acestea trebuie avute in vedere atunci cand se face curatenie scari de bloc Bucuresti.

Angajeaza o firma profesionista de curatenie

Pentru a avea certitudinea ca orice disputa intre locatarii blocului sau intre locatari si asociatia de proprietari este rezolvata, dar in acelasi timp scara blocului va beneficia de cele mai ridicate standarde de curatenie, o firma profesionista ce presteaza astfel de servicii de curatenie scari de bloc este fara doar si poate cea mai oportuna alegere. O astfel de firma asigura transparenta cu privire la tarifele pentru serviciile prestate si profesionalism pentru respectarea sarcinilor asumate prin contractul semnat pentru prestarea serviciilor de curatenie a scarii de bloc.

Odata stabilit programul de curatenie vei avea garantia ca la ziua stabilita scara blocului va fi curatata si igienzata in cel mai mic detaliu. Mai mult, se vor folosi produse profesionale pentru curatenie, acestea asigurand rezistenta curateniei efectuate. Daca iti doresti sa beneficiezi de astfel de servicii de curatenie scari de bloc poti gasi mai multe informatii despre astfel de servicii accesand www.curatenia.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here