Intr-o societate tot mai grabita si cu tot mai putin timp liber nu este de mirare faptul ca fiecare cauta sa angajeze diferite servicii. Intre acestea regasim inclusiv serviciile de curatenie. Fie ca vorbim despre curatenia in propria locuinta, fie ca vorbim despre curatenia in firma pe care o administram sau despre curatenia in scara blocului, atunci cand apelam la o firma curatenie de Bucuresti este important sa evitam anumite greseli pentru a ne asigura ca vom beneficia de servicii de cea mai buna calitate. In ceea ce urmeaza sunt amintite cateva dintre greselile care trebuiesc evitate daca ne-am decis sa apelam la servicii de curatenie.

1.Alegerea unei firme la intamplare

O prima greseala poate fi aceea de a alege o firma la intamplare, fara a ne informa cu privire la profesionalismul si calitatea oferita de firma respectiva. Desi oferta de astfel de servicii este tot mai numeroasa, mai ales in marile orase, chiar si atunci cand avem nevoie de o firma curatenie Bucuresti este contraindicat sa alegem prima firma care ne apare la cautarea pe Google sau pe care o vedem in oras.

2.Intelegerile verbale, fara contract

O a doua eroare poate fi aceea in care acceptam sa colaboram cu o firma curatenie Bucuresti care nu ofera un contract de prestari servicii si intelegerea este doar una verbala. Desi la prima vedere totul poate parea cat se poate de in regula, exista o multime de riscuri. Personalul poate sa nu prezinte seriozitate si poate sa produca pagube materiale, iar fara un contract acestea nu vor putea fi acoperite. In acelasi timp nu vei putea sa te adresezi organelor abilitate pentru protectia consumatorului daca exista nemultumiri cu privire la serviciile prestate.

3.O firma fara experienta

Tot in randul greselilor pe care le putem face atunci cand avem nevoie de servicii de curatenie este aceea de a apela la o firma fara experienta. O firma cu experienta stie exact care sunt pasii pentru a efectua curatenia la cele mai ridicate standarde de calitate si in cel mai scurt timp in orice tip de imobil si pentru orice tip de suprafete. De cealalta parte, o firma fara experienta poate sa fie mai predispusa la a produce anumite daune la nivelul suprafetelor igienizate si curatate.

4.Sa apelam la firme cu recenzii negative

Daca suntem pe cale sa ne hotaram asupra serviciilor prestate de o firma curatenie Bucuresti, dar observam ca aceasta are recenzii si comentarii negative, atunci este indicat sa facem o alta alegere. Desi poate ca aceste recenzii nu sunt intotdeauna obiective, trebuie spus ca nu este indicat sa permitem unor persoane necunoscute sa intre in locuinta noastra sau in biroul nostru daca avem vreun dubiu cu privire la profesionalismul acestora.

5.Alegerea celor mai ieftine servicii de curatenie

Nu in ultimul rand o greseala poate fi alegerea unei firme care ofera cele mai mici costuri pentru curatenie. Aceste costuri mici pot sa insemne produse de calitate slaba pentru efectuarea curateniei, dar si personal fara pregatire si experienta in acest domeniu de activitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here