Tendintele in ceea ce priveste baia pentru anul 2021, dar si pentru anul 2022 sugereaza diferite materiale pentru pereti, pentru sol si tavan. Iata insa care sunt cele mai in voga stiluri pentru baie care sa te inspire si sa te ajute sa faci cea mai buna alegere.

Baia in stil clasic. Acest stil de decor contine numeroase elemente aurii, oglinzi cu rame masive, sculptate sau lampi de cristal. Dar, o baie in stil clasic necesita foarte mult spatiu. Gresia si faianta de dimensiuni mari, care imita marmura este si ea cea mai buna alegere. Pentru un contrast, poti alege si modele cu flori. Paleta contine numeroase nuante de la albul clasic, pana la auriu si argintiu.

Baia in stil rural. Mobilierul este din lemn si are un finisaj brut.Dulapurile sunt si ele din lemn masiv si sunt cele mai rezistente in ceea ce priveste umiditatea.Poti alege aici si o cada clasica, cu picioare gratioase, dar si cabinele de dus cu pereti de sticla.Peretii pot sa fie acoperiti cu piatra sau cu patrate care imita lemnul.

Baia in stil oriental. Acest stil de baie se poate limita la un mobilier incastrat pentru chiuveta cu un design neobisnuit.Stilul oriental poate sa fie subliniat de modele specifice pe gresie sau pe faianta.Ornamentele florale pot completa de minune totul, dar si nuantele de pastel sau de maro deschis.

Baia in stil scandinav. Designul scandinav este unul foarte complex. Mobilierul in nuante de alb, cu un stil minimalist caracteristic trebuie sa fie cel mai practic si cel mai confortabil. Dulapurile sau etajerele pot sa fie din metal, din lemn sau din plastic.Paleta de nuante este bazata pe alb, dar acesta poate sa fie completat de bej, de galben deschis sau de tonurile reci de albastru sau de gri.

O baie cu lemn in nuante deschise si marmura. Marmura si lemnul deschis la culoare sunt cele mai in voga materiale in ultima vreme. Si cele doua merg de minune pentru o baie contemporana cu un stil foarte calduros.

O baie cu un stil grafic. Baile cu un stil grafic sunt foarte in voga in acest an si vor fi si anul viitor. Robinetele arata foarte bine in nuante de negru, dar si contururile negre ale unui perete de dus de sticla.

O baie din beton lustruit. Betonul lustruit este si el foarte in voga in ultima vreme pentru baie. Ne invita la evaziune, la calm si la seninatate.

Verdele este cea mai frumoasa nuanta pentru baie. Este cea mai buna modalitate de a aduce un omagiu naturii si vegetatiei. Nuantele de verde deschis sau inchis sau de smarald merg de minune cu clasicul alb folosit in baie. Albul vine cu un plus de luminozitate si cu o ambianta exemplara.

Plantele verzi sunt si ele cele mai frumoase in baie. Unele dintre ele sunt foarte benefice pentru sanatate, absord umiditatea si purifica perfect aerul din jur.In orice caz, vom avea parte de cele mai frumoase surprize!

Pentru a afla care sunt restul lucrurilor pe care ar trebui sa le faci pentru a avea o baie si o casa cocheta, cu minim de investitie, poti apela la un designer de interior, recomandarea noastra este Studio West Concept – https://studiowestconcept.com/ din Timisoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here