De-a lungul timpului au aparut tot mai multe tipuri de manichiura, iar astazi exista atat de multe astfel de tipuri incat oricine poate gasi exact ceea ce isi doreste pentru a-si exprima personalitatea si pentru a se ingriji de manichiura sa.

Daca uneori ai dori sa alegi un anume tip de manichiura, dar nu reusesti sa faci acest lucru pe cont propriu, atunci poti avea in vedere sa apelezi la serviciile unui salon de cosmetica. In cadrul unui astfel de salon vei putea beneficia de servicii profesionale pentru manichiura Pitesti, servicii oferite intr-un mediu perfect igienic de catre personal calificat.

Principalele tipuri de manichiura

In momentul in care ai luat decizia de a apela la serviciile oferite de un salon de cosmetica pentru manichiura Pitesti ai posibilitatea de a „purta” exact acel tip de manichiura pe care ti-l doresti. Exista foarte multe astfel de tipuri de manichiura, iar in ceea ce urmeaza sunt amintite cele mai des folosite astfel de variante.

Manichiura de baza sau cea standard este una dintre cele mai des intalnite si folosite. Pentru obtinerea acesteia este nevoie mai intai de inmuierea mainilor in apa calda si sapun, procedura care favorizeaza inmuierea celulelor moarte si curatarea cuticulelor. Ulterior se aplica baza pentru manichiura, urmata de aplicarea culorii si in final se aplica un strat protector care sa ofere o durabilitate cat mai mare manichiurii.

Manichiura frantuzeasca este de asemenea printre tipurile de manichiura cautate si apreciate. Aceasta este caracterizata de nuanta de roz sau de bej, nuante folosite pentru acest tip de manichiura, iar varful unghiei este in culoarea alba.Printre variantele de manichiura de care poti beneficia atunci cand alegi un salon pentru manichiura Pitesti se regaseste si varianta cu gel.

Pentru manichiura cu gel se urmeaza exact aceleasi etape precum in cazul manichiurii standard, cu singura diferenta ca nu se va folosi lacul obisnuit si in locul acestuia se va folosi un gel aplicat cu ajutorul luminii UV.Tot printre tipurile de manichiura regasim si varianta cu acril, pentru aceasta fiind nevoie de utilizarea de pudra acrilica si a lichidului de fasonaj.

Pudra se amesteca impreuna cu lichidul, iar compozitia obtinuta este apoi aplicata peste unghia naturala, unghie care a fost anterior pilita si degresata. Manichiura cu pudra este un alt tip pentru care poti opta in cadrul unui salon de cosmetica, aceasta fiind aplicata prin intermediul unei pudre colorate pe unghie in urma introducerii unghiei pe care s-a aplicat lac in recipientul cu pudra.

Manichiura la salonul de cosmetica

Indiferent daca preferi sa folosesti constant un anume tip de manichiura sau daca vrei sa schimbi periodic modul in care te ingrijesti de manichiura, pentru a beneficia de rezultatele dorite si pentru a te rasfata este indicat sa apelezi la serviciile unui salon profesionist.

In cadrul unui salon de cosmetica unde poti beneficia de manichiura Pitesti vei obtine calitatea dorita in privinta manichiurii si in acelasi timp iti vei acorda un binemeritat rasfat. Si toate acestea intr-un cadru relaxant,unde igiena este la cele mai ridicate standarde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here