Desi de foarte multe ori atunci cand vine vorba despre normele de securitate si de prevenire a incendiilor foarte multa lume considera ca fiind prea numeroase si prea rigide, trebuie spus ca daca ar exista o statistica exacta a numarului de imobile afectate de incendii, am putea privi aceste norme de securitate la incendiu cu mai multa responsabilitate.

Daca te numeri printre persoanele care constientizeaza riscul la incendiu si importanta luarii unui numar cat mai mare de masuri in vederea prevenirii acestora, atunci trebuie spus ca una dintre masurile suplimentare pe care le poti lua este montarea de sticla rezistenta la foc in spatiile unde locuiesti, unde lucrezi sau in spatiile pe care le administrezi/gestionezi.

Ce trebuie sa stii despre sticla rezistenta la foc?

Poate ca atunci cand auzi vorbindu-se despre sticla ce ofera rezistenta in fata flacarilor unui eventual incendiu iti imaginezi ca fiind ceva care arata complet diferit fata de sticla obisnuita, clasica. Ei bine, trebuie spus ca acest tip de sticla nu este diferita de sticla obisnuita din perspectiva aspectului, insa este diferita prin prisma faptului ca ofera o etanseitate superioara in fata flacarilor si a temperaturilor foarte mari ale unui eventual incendiu.

Indiferent daca sticla rezistenta la foc se foloseste pentru ferestrele sau pentru usile unui imobil, datorita etanseitatii si datorita tehnologiilor folosite pentru realizarea acestei sticle, imobilul respectiv va beneficia de o mai mare rezistenta in cazul unui eventual incendiu. Acest lucru inseamna pagube materiale mai reduse sau chiar zero, reducerea riscului de pierderi de vieti omenesti pentru persoanele care locuiesc in spatiul respectiv, dar si un timp mai indelungat in care pompierii pot sa intervina pentru stingerea incendiului.

La toate aceste caracteristici ale sticlei rezistente la foc se mai poate adauga si durabilitatea foarte ridicata in timp, acest lucru asigurand o investitie pe termen indelungat. De asemenea, sticla antifoc ofera o foarte buna patrundere a luminii naturale sau artificiale in orice tip de spatiu este montata.

Alege sticla antifoc pentru un plus de siguranta

Desi la prima vedere ai putea spune ca investitia in sticla rezistenta la foc este mai mare decat investitia pentru sticla obisnuita, trebuie spus ca este o investitie pe termen lung si o investitie in siguranta ta, a oamenilor apropiati si a bunurilor tale. Rezistenta timp indelungat, etanseitatea foarte buna care inseamna si o izolare termica superioara, dar mai ales securitatea superioara in fata incendiilor, toate acestea recomanda alegerea unui tip de sticla rezistenta la incendiu.

Pe piata de astfel de produse vei putea gasi diferite tipuri de sticla antifoc, de la sticla cu rezistenta mai mica si pana la sticla foarte rezistenta la foc. Astfel vei putea opta pentru sticla cu rezistenta la foc de 60, 90 sau 120 de minute. Indiferent de alegerea pe care o vei face, este recomandat sa alegi un producator autorizat pentru astfel de sticla.O oferta diversificata de astfel de sticla rezistenta la foc si la preturi foarte avantajoase vei putea gasi accesand website-ul fireglass.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here