Daca nu ai incredere sa afisezi zambetul ori de cate ori ai ocazia ca urmare a unor probleme dentare sau ca urmare a faptului ca esti de parere ca dintii tai nu sunt suficienti de albi, atunci trebuie sa stii ca poti sa iti recastigi increderea in zambetul tau apeland la fatete dentare. Fatetele dentare reprezinta unul dintre tratamentele pe care astazi le poti avea la dispozitie in cadrul serviciilor de estetica dentara.

Tratamentul stomatologic cu fatete dentare se efectueaza in urma consultatiei si a discutiei cu un medic stomatolog, iar efectuarea tratamentului este de asemenea realizat de un specialist in medicina dentara. Uita de problemele de estetica la nivelul danturii si apeleaza la tratamentul cu fatete dentare Alexandria!

Specificul tratamentului cu fatete dentare

Atunci cand avem in vedere tratamentul cu fatete dentare ne referim la placile foarte subtiri realizate din material ceramic si care urmeaza a fi lipite pe suprafata dintilor naturali. Cu ajutorul fatetelor dentare pacientul va putea sa se bucure din nou de o dantura avand culoarea alba. Pe langa imbunatatirea aspectului danturii, fatetele dentare au inclusiv rolul de a ajuta pacientul sa obtina forma dorita cu privire la dintii sai.

Tratamentul cu fatete dentare poate fi un tratament de sine statator sau poate fi completat de alte tratamente stomatologice propuse de medicul stomatolog. Tocmai pentru a face cea mai potrivita alegere, inainte de a incepe un tratament cu fatete dentare Alexandria va fi efectuat un consult stomatologic pentru ca medicul sa stie exact starea de sanatate la nivelul danturii si la nivelul cavitatii bucale per ansamblu.

In functie de rezultatele consultului medical si in urma discutiei cu pacientul, discutie care va informa pacientul cu privire la eventuale riscuri, medicul stomatolog va aplica fatetele dentare peste dintii naturali ai pacientului, dar nu inainte de a se indeparta placa bacteriana de pe dintii naturali. Chiar daca pacientul va opta pentru o anumita forma sau nuanta a fatetelor dentare, trebuie spus ca in aceasta alegere trebuie sa se tina cont inclusiv de fizionomia fetei.

Variante de fatete dentare

Daca ai luat decizia de a-ti recapata increderea in propriul zambet cu ajutorul fatetelor dentare, atunci trebuie sa stii care ar fi optiunile privind acest tip de tratament stomatologic.Fatetele dentare pe baza de ceramica sunt considerate ca fiind cele mai rezistente si cele mai calitative. Dar si in randul acestor fatete dentare exista varianta de fatete realizate pe baza de ceramica presata si varianta de fatete feldspatice.

Cele din ceramica presata au avantajul de a lua forma dintilor naturali datorita faptului ca se pot modela, aceste fatete numindu-se fatete turnate.In cazul fatetelor dentare feldspatice vorbim despre mai multe straturi de ceramica, straturi care sunt aplicate unele peste altele la temperaturi extrem de ridicate.

Spre deosebire de cele turnate, fatetele dentare feldspatice sunt mai putin rezistente.Atunci cand te-ai decis asupra faptului ca doresti un tratament cu fatete dentare Alexandria este important sa tii cont atat de partea estetica, cat si de durabilitatea fatetelor, si desigur si de bugetul avut la dispozitie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here