Atunci cand iti doresti sa ai un ten delicat, perfect ingrijit si fara imperfectiuni, este important sa apelezi la personal calificat pentru a avea certitudinea ca produsele folosite si procedurile urmate nu vor pune in pericol sanatatea.Tratamentele faciale disponibile in cadrul saloanelor de infrumusetare si de ingrijire sunt numeroase si diversificate.

Diversitatea aceasta vine pe de-o parte sa permita fiecarei persoane sa se bucure de tratamente faciale individualizate conform nevoilor sale, iar pe de alta parte vine sa ofere multiple variante de abordari in rezolvarea anumitor imperfectiuni la nivelul tenului. Printre procedurile faciale regasite in cadrul saloanelor de ingrijire corporala si infrumusetare se numara si tratamentul microneedling Pitesti.

Obiectivele tratamentelor faciale profesionale

Orice tratament facial profesional care este propus in cadrul saloanelor de infrumusetare si de ingrijire corporala isi propune sa ofere pacientilor un ten lipsit de imperfectiuni, cu o piele cat mai delicata si cat mai fina, dar in acelasi timp isi propune sa previna imbatranirea pielii fetei. Pentru a obtine aceste rezultate, microneedling-ul se bazeaza pe un anumit numar de micro-ace.

Procedura cu micro-ace este una complet non-invaziva si care in acelasi timp aduce o multime de rezultate pentru persoanele care aleg sa beneficieze de aceste tratamente faciale. Microneedling-ul este procedura care se bazeaza pe un dispozitiv din categoria dispozitivelor medicale si care are un aspect de stilou.

Acest dispozitiv este dotat cu 12, 36 sau 42 de micro-ace. Toate aceste ace de dimensiuni foarte reduse sunt folosite pentru a penetra pielea fetei in vederea stimularii regenerarii colagenului.

Toate micro-acele folosite in procedura de microneedling Pitesti sunt de unica folosinta si sunt foarte eficient controlate. Utilizarea acestor ace la nivelul pielii presupune o stimulare a productiei celulelor de colagen si de elastina la nivelul pielii.

Datorita faptului ca microacele genereaza multiple perforatii de dimensiuni microscopice, pielea va cauta sa se regenereze pentru a vindeca acele mici perforatii. Rezultatul consta in cresterea productiei celulelor de elastina si de colagen.

Aceste celule sunt absolut esentiale pentru fermitatea pielii fetei, pentru aspectul fin si delicat al pielii, dar si pentru evitarea imperfectiunilor de la nivelul tenului. Microneedling-ul este procedura care actioneaza in cadrul primelor doua straturi ale pielii fetei. Acest aspect este foarte important, daca tinem cont de faptul ca majoritatea problemelor la nivelul tenului isi au cauza in derm, acel strat de piele asupra caruia actioneaza micro-acele.

Incearca si tu procedura cu micro-ace!

Daca pana in acest moment nu ai apelat la procedura cu micro-ace pentru obtinerea unui ten cat mai delicat si cat mai ingrijit, poti sa te programezi pentru o sedinta de microneedling Pitesti la salonul Routine Beauty Center. Acest salon de infrumusetare si ingrijire corporala propune mai multe tratamente si proceduri, printre care si tratamente faciale.

Microneedling-ul poate fi alegerea optima atat ca tratament facial individual, cat si sub forma unui tratament facial complementar pentru alte proceduri de ingrijire a tenului. Informatii suplimentare privind procedura de microneedling, dar si privind alte tratamente faciale sunt disponibile pe www.routine-beauty.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here