Majoritatea dintre noi au auzit despre masini de cusut sau poate chiar au folosit o astfel de masina de cusut. Aici vorbim despre masinile de cusut clasice. Insa trebuie spus ca exista si masini de cusut profesionale sau asa-numitele masini de cusut industriale. Se numesc astfel pentru ca aceste echipamente contribuie la realizarea unor linii mari de productie in diferite domenii de activitate.

Cu alte cuvinte, in loc sa confectionezi piese vestimentare sau incaltaminte la scara mica, cu ajutorul unei masini de cusut industriale vei putea sa confectionezi produse numeroase, in cadrul unor contracte de anvergura. In ceea ce urmeaza vei descoperi care sunt principalele atuuri de care poti sa beneficiezi atunci cand apelezi la masinile de cusut industriale.

1.Productivitate mare

Indiferent daca vorbim despre o afacere mica precum un atelier de creatie sau despre un business foarte mare sub forma unei linii de productie pentru mii si zeci de mii de produse, masinile de cusut industriale pot asigura o productivitate foarte mare comparativ cu masinile de cusut clasice. Astfel, atat un atelier de creatie, cat si un business national in domeniul confectiilor poate sa raspunda afirmativ mai multor solicitari venite din partea clientilor. Acest lucru asigura o mai mare productivitate si o eficientizare a afacerii.

2.O mare varietate de tipuri de cusaturi

Datorita diverselor tipuri de masini, diferitelor programe de coasere si a diferitelor reglaje care pot fi efectuate, aceste masini de cusut industriale ofera posibilitatea de a beneficia de o foarte mare diversitate de cusaturi.

Acest lucru asigura flexibilitate si versatilitate in utilizarea acestor echipamente, astfel incat utilizarea acestora sa poata fi foarte utila pentru domenii precum industria textila, confectii, tricotaje, industria de incaltaminte sau tapiterii. Se poate opta pentru cusaturi in linie dreapta, cusaturi in zig-zag, cusaturi dupa contur, cusaturi pentru nasturi si butoniere si multe altele.

3.Calitatea cusaturilor si trainicia produselor

Un alt avantaj oferit de masinile de cusut industriale se refera la calitatea foarte buna a cusaturilor si la rezistenta tuturor produselor realizate in urma acestui proces. Masinile de cusut industriale sunt eficiente in oricare dintre fazele tehnologice si tocmai de aceea, in final, produsele confectionate sunt extrem de trainice si de calitate, inclusiv din punct de vedere estetic.

4.Confort sporit in utilizarea masinilor de cusut industriale

Faptul ca modelele noi de masini de cusut industriale beneficiaza de cele mai moderne tehnologii asigura un confort ridicat in utilizare. Mai mult decat atat, companiile care comercializeaza masini de cusut industriale asigura inclusiv scolarizare si instruire pentru folosirea unei astfel de masini de cusut profesionale.

5.Investitie pe termen lung

Datorita fiabilitatii si calitatii superioare, masinile de cusut industriale reprezinta o investitie pe termen lung. Mai ales daca alegi astfel de echipamente oferite de producatori de renume in domeniu, producatori precum Pfaff Industrial, Dürkopp Adler sau Maier.

Daca avantajele masinilor de cusut industriale te-au convins, nu iti ramane decat sa descoperi oferta de astfel de echipamente si accesorii pusa la dispozitie de Omnitech Industrial Machines accesand www.omnitech-industrial.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here