Pentru foarte multa lume ideea de a merge la medicul stomatolog devine o adevarata teama, mai ales daca problemele care trebuie rezolvate la nivelul danturii sunt suficient de complicate sau de dureroase. Doar ca atunci cand vrem sa ne bucuram de sanatate la nivelul danturii si de un zambet cat mai plin de incredere, vizitele la medicul stomatolog sunt obligatorii.

Printre cele mai mari probleme pe care un pacient le poate avea se numara pierderea unui dinte sau a mai multor dinti. Acest lucru inseamna pe de-o parte pierderea increderii in propria persoana, dar si diferite probleme de masticatie. Din fericire progresul inregistrat in domeniul medicinei dentare permite ca multe dintre aceste probleme sa fie solutionate rapid. In cazul in care ai suferit pierderea unui dinte sau a mai multor dinti, acum poti sa apelezi la tratamentul dentar numit „dinti intr-o zi” sau altfel spus, implant dentar rapid.

Implantul dentar rapid si avantajele sale

Tratamentul de implant dentar presupune inlocuirea dintelui lipsa cu a unuia artificial realizat din materiale biocompatibile. Specificul unui tratament stomatologic dinti intr-o zi Alexandria se refera la faptul ca toate interventiile specifice unui implant dentar clasic se vor efectua intr-o singura zi. Altfel spus, acest tratament este mult mai rapid si inseamna un disconfort mult redus in cazul pacientului.

Prin urmare, atunci cand alegi sa beneficiezi de un implant dentar rapid te vei bucura de faptul ca vei reduce foarte mult timpul alocat vizitelor la cabinetul stomatologic, dar in acelasi timp vei reduce disconfortul cauzat de durerea si interventiile in cazul unui implant dentar clasic. In consecinta, atunci cand vorbim despre tratamentul stomatologic dinti intr-o zi vei putea rezolva problema unui dinte lipsa cu o singura vizita la cabinetul medicului stomatolog.

In plus vorbim despre o perioada de recuperare post interventie mult mai rapida si de regasirea confortului avut inainte de pierderea dintelui intr-un timp mult mai scurt. Acest lucru vine ca urmare a faptului ca extractiile multiple, introducerea de oase aditionale si montarea implanturilor impreuna cu acele coroane dentare sunt realizate intr-o singura zi.

Recapata-ti zambetul intr-o singura zi!

Daca pana acum acest tratament dinti intr-o zi Alexandria iti era necunoscut si te gandeai cu frica la un eventual implant dentar, iata ca acum poti sa iti recapti zambetul mult mai rapid si cu un disconfort mult mai redus. Adreseaza-te medicului stomatolog pentru a-ti evalua starea danturii si a cavitatii bucale si apoi discuta cu acesta despre posibilitatea de a inlocui dintii pierduti cu ajutorul implantului dentar rapid.

Pentru a avea certitudinea ca vei beneficia de cei mai bine pregatiti si experimentati medici stomatologi in ceea ce priveste tratamentul de implant dentar rapid, Modent Clinic este cea mai oportuna alegere in acest sens. Aici vei beneficia de servicii la cele mai ridicate standarde de profesionalism in medicina dentara, de cele mai moderne tehnologii in acest domeniu, dar si de cele mai avantajoase si diversificate modalitati de plata in ceea ce priveste tratamentul dinti intr-o zi Alexandria.Pentru informatii suplimentare acceseaza pagina modent.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here