Scara interioara din lemn este un element de design indispensabil in constructiile cu etaj si o componenta importanta in stilul de amenajare. Daca vrei sa obtii un aspect de nou si impecabil iar in acelasi timp vrei sa adaugi un plus de functionalitate, acesta este elementul de care ai nevoie.

Modelele de scari interioare lemn sunt diverse. Fie ca optezi pentru o scara cu trepte unite, spiralate sau drepte, aceasta are un rol decisiv si un aspect estetic impresionant. Ia ca punct de inspiratie ideile specialistilor cu experienta in domeniu si realizeaza un proiect original, gandit atent.Nu uita ca fiecare detaliu conteaza.

Scarile interioare din lemn au atat un rol practic cat si unul estetic, adaugand un plus de valoare stilului de amenajare.Acestea fac legatura intre etaje si sunt extrem de eficiente in casele cu etaje dar si in spatiile de birouri.

Scara interioara din lemn este si un element simbolic care aduce ceva din frumusetea si caldura lemnului in interior si ofera o stare intensa de bine. Aspectul scarii interioare de lemn are un rol decisiv si isi pune amprenta asupra designului.

Modelul ales trebuie sa se integreze perfect in stilul de decorare al casei adaugandu-i un plus de atractie. Este absolut necesar ca modelul scarii sa se afle in concordanta cu celelalte elemente decorative existente in casa.O scara de interior este deosebit de utila nu doar pentru ca faciliteaza urcarea si coborarea,ci si pentru ca te poate ajuta sa obtii spatii de depozitare practice si utile.

Diversele modele de scari interioare lemn pot fi mult mai benefice decat ti-ai imaginat pentru ca se evidentiaza prin mai multe puncte forte. Au un aspect inedit, sunt deosebit de atractive din punct de vedere estetic si eficiente. In plus, iti ofera posibilitatea de a obtine locuri de depozitare, care pot lua forma unor dulapioare cu mai multe sertare.

Aici poti depozita obiecte de dimensiuni mici sau medii, pe care sa le pastrezi in ordine simplu si comod. Daca optezi pentru o scara clasica,  poti folosi spatiul de sub ea cu maxima eficienta.Transforma acest loc intr-un dulapior cochet cu rafturi sau sertare, sau intr-un loc in care sa depozitezi pantofii ori amplaseaza aici sertare cu carti si vei obtine imediat o mica biblioteca.

In ceea ce priveste finisarea si vopsirea scarilor interioare de lemn ai mai multe optiuni. Alege-le pe cele care se potrivesc cel mai bine preferintelor proprii.  Daca este vorba despre un spatiu cu trafic intens este indicat ca aceste scari interioare lemn sa fie lacuite su un lac special care le confera un plus de rezistenta.

Pentru mai multa siguranta, specialistii folosesc solutii speciale pentru a trata lemnul si a-i oferi un aspect inegalabil. La final, scarile pot fi vopsite in nuante de contrast sau neutre sau doar lacuite cu un lac transparent.Daca vrei sa afli mai multe detalii despre oferta online nu ezita sa accesezi site-ul www.designscari.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here