Foarfecile de gradina electrice sunt instrumente eficiente si utile pentru ingrijirea gradinii. Spre deosebire de foarfecile manuale, cele electrice sunt recomandate mai mult pentru uz profesional.

Se va considera de fapt ca pretul foarfecilor electrice este cu siguranta mai mare decat cel care le caracterizeaza pe cele potrivite pentru taierea manuala. Iata cele mai bune sfaturi ale noastre despre cum sa alegi modelul de foarfeca ce se potriveste cel mai bine nevoilor pentru ingrijirea gradinii tale.

Ce sunt foarfecile de gradina electrice

Ingrijirea gradinii si in special pomicultura sunt cu siguranta activitati care presupun risipa de timp si energie, fie ca se desfasoara din pasiune sau pentru a face profit, la nivel profesional. Din acest motiv, a avea o unealta precum foarfeca electrica, mai ales in apropierea sezonului de tundere, este un pas foarte important pentru operatorii profesionisti din sectorul gradinarit. Cu o usurinta extrema, aceasta poate efectua taieturi curate, de pana la 30 de milimetri in diametru la o simpla apasare a unui buton.

Acest lucru va avea ca rezultat, cu siguranta, o scadere considerabila a timpului de lucru, fata de operatiunile de taiere prin utilizarea foarfecilor manuale traditionale, avand o economie de timp in consecinta, care va recompensa mult investitia initiala a foarfecei electrice, fata de foarfecile manuale care sunt la preturi ceva mai mici.

Pretul va depinde, evident, de toate specificatiile tehnice cu care va fi echipata foarfeca aleasa si, in parte, de calitatea materialelor care vor fi folosite pentru constructia acesteia.De asemenea, un alt factor care va afecta cu siguranta pretul de vanzare la foarfeci pentru gradina electrice va fi eventuala furnizare de diverse alte accesorii la modelele cele mai complexe.

Beneficiile foarfecilor de gradina electrice

Printre cele mai semnificative avantaje care caracterizeaza foarfecile electrice de gradina, se numara fara indoiala usurinta si rapiditatea efectuarii lucrarilor de taiere. Datorita acestui instrument, va fi posibil sa economisiti foarte mult timp la operatiunile de taiere si tundere, spre deosebire de utilizarea foarfecilor manuale.

Un al doilea avantaj este reprezentat cu siguranta de faptul ca astazi este posibil sa gasiti pe piata multe modele de foarfeci de gradina electrice, la preturi destul de bune, chiar daca va fi necesar sa se tina seama ca modelele mai ieftine, de obicei, nu contin si accesoriile aferente, care se pot cumpara separat.

Nu in ultimul rand, un alt aspect de evaluat este precizia taierilor, deoarece capacitatea lor de a taia ingrijit, fara a deteriora scoarta copacului sau integritatea plantei, este esentiala. De fapt, daca acea parte a plantei care ramane ar fi ranita, aceasta ar putea fi expusa agentilor externi nocivi si infectiosi.

Viziteaza magazinul online Gradenia si analizeaza oferta noastra de foarfeci pentru gradinari profesionisti sau amatori.

Dezavantaje

In ceea ce priveste dezavantajele foarfecilor electrice de taiat, va trebui sa luam in considerare faptul ca, si daca decidem sa cumparam o unealta profesionala de calitate medie spre inalta, pretul acesteia nu va fi cu siguranta mic. Totusi, aceste instrumente ne vor putea economisi pretiosul nostru timp in operatiunile de taiere, iar taieturile vor fi executate rapid si foarte simplu.

Citeste si acest articol despre achizitionarea unei masini pentru tuns iarba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here