Alegerea unui costum traditional bebelusi poate reprezenta o adevarata provocare pentru parinti si nasi. Botezul este un eveniment unic in viata si trebuie tratat cu mult respect, pentru ca reprezinta momentul in care micutii sunt increstinati in biserica.

Faptul ca bebelusii vor fi in centrul atentiei in aceasta zi speciala acestia trebuie sa arate minunat. Costumele care sunt realizate din materiale de inalta calitate ofera micutilor un plus de lejeritate si confort si ii ajuta sa stea mai linistiti. Nu optati pentru o tinuta de botez realizata din materiale sintetice deoarece acestea le pot provoca iritatii si alergii.

Ganditi-va ca cel mic va fi elementul principal atunci cand se vor face filmari si fotografii care vor ramane vii in amintirea tuturor, peste ani si ani. Luati in considerare optiunile pe care le aveti la Fabrica de Accesori si alegeti o tinuta atragatoare care se potriveste perfect in aceste momente importante, cum este botezul.

De ce sa imbraci copiii intr-un costum traditional bebelusi ?

De asemenea, il puteti imbraca pe cel mic intr-un costum traditional bebelusi daca luati parte si la alte evenimente festive unde se pastreaza o tematica de traditie si cu siguranta veti fi foarte apreciati.Daca intampinati anumite impedimente in alegerea tinute perfecte pentru botez verificati cu atentie oferta de la Fabrica de Accesorii si cu siguranta veti gasi aici ceva care sa va placa. Cumparati haine cu stil la un pret convenabil si alegeti inteligent.

Stilul este un aspect important in ceea ce priveste alegerea tinutei de botez. Daca visati la o tinuta in stil traditional, aceasta le va conferi micutilor tot confortul de care au nevoie pe parcursul ceremoniei. Alegerea finala se face in functie de gusturile personale iar modelul ales trebuie sa ii faca pe cei mici sa se simta foarte bine.

Cum arata un costum traditional bebelusi ?

Pentru baieței, un costum traditional bebelusi este alcatuit din : pantalonasi, camasuta, un sacou si o vesaă. Acesta apare in nuante de alb si crem, dar modelele mai noi au combinatii de culori fiind integrat si albastrul pal sau bleumarinul. Baietii poarta si o palarie care se potriveste perfect tinutei.

Pentru fetite, rochitele in stil tradițional, sunt mai simple in partea de sus dar in partea de jos sunt foarte frumos decorate. Acestea poarta pe cap o bentita decorativa, care completeaza in mod util tinuta de botez. Fustitele din tul si broderia cu paiete arata absolut minunat. Rochitele traditionale au un aspect inegalabil si un pret convenabil.

Tinutele populare sunt tot mai des folosite pentru ceremoniile de botez. Costumele traditionale albe semnifica puritatea copilasilor si ii transforma in mici ingerasi. Albul si cremul se poarta cel mai mult insa puteti opta si pentru alte combinatii de culori disponibile.

La modelele special create pentru baieti predomina albastrul in diferite nuante iar pentru fete, rozul sau rosu.Accesati site-ul online www.fabricadeaccesorii.ro si verificati disponibilitatea tinutelor de botez pentru copii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here