Spada » Echipa Spada
Acest blog foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. ×

Jim Rohn a spus „You are the average of the five people you spend the most time with”. De aceea noi credem ca este important sa te inconjori (atat in viata profesionala cat si personala) de oameni de la care inveti si alaturi de care simti ca schimbi ceva intr-o poveste comuna.

Parte din ce facem la birou am povestit in articolele care apar cu buna dispozitie lunea dimineata, parte povestim cu drag atunci cand ne întreaba cineva: cu cine lucrati voi? La intrebarea “cine sunteti voi?” raspundem mai jos.

Cătălina Coca
Ce fac la Spada:
Sunt Account Manager, asta înseamnă că, indiferent de proiectul de care mă ocup – blogger outreach campaigns, web development sau community management, mă asigur ca obiectivele să fie îndeplinite, în buget și în deadline.

Un citat in care cred:
“A woman who doesn’t wear perfume has no future.” – Coco Chanel

Cătălina Ionescu
Ce fac la Spada:
Cunosc oameni și proiectele lor. Apoi, umăr la umăr, construim campanii în online care să aducă rezultate: mai multe produse în coșul de cumpărături, un website aliniat la tendințele actuale, o comunitate activă pe rețelele sociale și multe altele.

Un citat in care cred:
“You have brains in your head. You have feet in your shoes. You can steer yourself any direction you choose.” – Dr. Seuss

Daniel Rotaru
Ce fac la Spada:
Sunt responsabil de creşterea şi dezvoltarea Spada. Supraveghez bunul mers al proiectelor, mai dau câte un sfat accounţilor din când în când şi mă împrietenesc primul cu clienţii noi.

Un citat in care cred:
“Rules are just helpful guidelines for stupid people who can’t make up their minds.” – Hugh Laurie

Claudia Stefan
Ce fac la Spada:
Sunt Office Manager, ceea ce înseamnă că rolul meu este ca toate lucrurile să se desfăşoare lin şi armonios în biroul Spada. Sunt cea mai bună prietenă cu facturile, contractele şi furnizorii şi fac un duo excelent cu respectarea dead-line-urilor.

Un citat in care cred:
“Fericirea nu o primești de-a gata. Ea vine din acțiunile tale.” — Dalai Lama

Geanina Balea
Ce fac la Spada:
Mă ocup în primul rând de fericirea celor implicaţi, ceea ce înseamnă ca proiectele să fie duse la bun sfârşit, perfect aliniate cu buget, deadline şi brief. Cu bun simţ, fermitate şi empatie.
Completez cu ingrediente de content marketing, community management şi marketing analysis.

Un citat in care cred:
“The world is full of magic things, patiently waiting for our senses to grow sharper.” – W.B. Yeats