Spada » Despre noi
Acest blog foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. ×

Suntem agenţie de digital, specializată în social media. Asta înseamnă, în primul rând, că ne pasă de oameni un pic mai mult decât altora şi înţelegem că, deşi relaţiile contractuale se stabilesc între companii, relaţiile dintre oameni sunt cele care fac ca obiectivele de business să fie atinse de fiecare dată.

Suntem foarte buni pe partea de execuţie, însă credem foarte puternic în faptul că oamenilor le plac poveştile şi că social media este cadrul perfect pentru a scrie împreună povestea unui brand sau, de ce nu, pentru a transforma povestea în legendă. :)

Indiferent dacă vom decide să lucrăm împreună sau nu, ne place să cunoaştem oameni şi să le auzim povestea, deci ne puteţi scrie oricând pe hello@agentiaspada.ro, cu încrederea că va fi bine.

Deşi avem experienţă relevantă pe toată zona de social media, serviciile noastre principale sunt:

  • consultanţă şi training-uri în social media (open sau interne)
  • scrierea şi implementarea de strategii de social media, crisis management, social media policies, strategii de Facebook sau strategii pentru folosirea blogului de companie
  • management de comunităţi (pagini de Facebook, pagini de Linkedin, bloguri de companie)
  • dezvoltarea de aplicaţii de Facebook
  • gândirea şi implementarea de campanii pe bloguri
  • gestionarea şi optimizarea campaniilor de Cost per Click pe Facebook şi Linkedin

Fiecare dintre cele de mai sus poate avea diferite obiective, de la cele de comunicare şi awareness până la generarea de lead-uri.